LUKS VILA SA POGLEDOM NA MORE! Ovo je dom Filipa Cara, sve je uređeno po poslednjim trendovima, a dnevna soba kao iz FILMA!
Foto: Nenad Kostić, Instagram

MAGIČNI KADROVI

LUKS VILA SA POGLEDOM NA MORE! Ovo je dom Filipa Cara, sve je uređeno po poslednjim trendovima, a dnevna soba kao iz FILMA!

Stars -

Rijaliti učesnik Filip Car jedan je od zadrugara sa najvećim brojem skandala i ljubavnih afera u ovoj, ali i prethodnim sezonama "Zadruge".

Koliko je tačno novca zaradio u rijalitiju može se samo pretpostaviti po njegovom stilu života, ali i luksuznom domu kojeg je jednom prilikom i pokazao.

Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

Iako su mnoge njegove devojke planirale zajednički život sa njim po izlasku iz rijalitija, nijedna do sada se nije uselila u njegov luksuzni dom u Crkivenici, a on je po izlasku iz pete sezone rijalitija otvorio vrata porodične kuće i pokazao kako izgleda vila na primorju u kojoj živi.

1 / 4 Foto: Instagram

Naime, Car je na svom Instagram profilu objavio fotografije iz vile.

- Da li sanjam ili sam tu - napisao je uz fotografiju kada se nakon višemesečnog boravka na imanju u Šimanovcima vratio kući.

Filip je pokazao magičan pogled sa velike terase u dnevnom boravku, kao i deo unutrašnjosti vile koja je, koliko se može videti, uređena po poslednjim trendovima.

Filip Car
foto: Printscreen

U njegovom domu preovladavaju svetli tonovi, a soba koju je snimio je prilično prostrana i uredna.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track