ZVEZDAŠ I VODITELJ OTIŠLI U UGOSTITELJE: Filip Čukanović i Vujadin Savić nastavili tradiciju slavnih crveno-belih!
Foto: Privatna Arhiva

Novi teren

ZVEZDAŠ I VODITELJ OTIŠLI U UGOSTITELJE: Filip Čukanović i Vujadin Savić nastavili tradiciju slavnih crveno-belih!

Stars -

FK Crvena zvezda stvorila je brojne asove najlepše igre, koji su novac stečen tokom profesionalne karijere odlučili da ulože u ugostiteljstvo. Poslednji u nizu jeste Vujadin Savić.

Sin legendarnog Duleta, naime, otvorio je lonž restoran u Beogradu, a zanimljivo da će mu partner u biznisu biti poznati televizijski voditelj Filip Čukanović.

Reč je zapravo o restoranu u Novom Beogradu, a prema najavama, odnosno repertoaru muzičara koji će zabavljati goste - biće ekskluzivan. Dres-kod podrazumeva elegantnu odeću, dok će u objektu "Karma" moći da se provode isključivo osobe starije od 25 godina.

Poznati voditelj Filip Čukanović se nedavno pojavio u seriji "Južni vetar: Na granci" i to kao voditelj koji priča o Marašu kog tumači Miloš Biković i kako je zaslužio celu stranu u novinama pominjući koleginicu koja je taj članak i napisala.

Mirka i Vujadin se inače retko kad pojavljuju zajedno u javnosti, a na otvaranju restorana "Karma" u srpskoj prestonici pojavili su se u elegantnim izdanjima.

Oni su na ovaj način demantovali da im je odnos u krizi, o čemu se pričalo i pisalo u prethodnom periodu, a glumica je izgledala kao milion dolara!

Filip Čukanović
foto: Privatna Arhiva

Zanimljivo da je i kroz istoriju bilo brojnih slučajeva da su zvezdaši posle dresa navlačili kecelju, figurativno, razume se. Pionir je svakako Milovan Đorić i njegov čuveni restoran na Zlatiboru. Darko Pančev i danas poseduje kafić u centru Skoplja, a Dika Stojanović po svom nadimku nadenuo je ime lokalu pod severnom tribinom stadiona "Rajko Mitić". Marko Pantelić, takođe, na beogradskoj Slaviji ima ugostiteljski objekat.

Filip Čukanović
foto: Privatna Arhiva

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track