MAJKA SAŠKE VESELINOV ŽARI I PALI! Atraktivna plavuša izgrmela u tesnoj venčanici, a tek kakve noge ima: Evo u kakvom su ODNOSU
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

BOMBA

MAJKA SAŠKE VESELINOV ŽARI I PALI! Atraktivna plavuša izgrmela u tesnoj venčanici, a tek kakve noge ima: Evo u kakvom su ODNOSU

Stars -

Saška Veselinov, snajka Novaka Đokovića, veoma je aktivna na Instagramu. Ona redovno kači fotografije svoje porodice, a sad je pokazala na koga je nasledila lepotu i vitko telo.

Naime, Saška je objavila video na kom joj je mama model i nosi tesnu venčanicu sa dugim šlepom, i tom prilikom je otkrila da imaju predivan odnos i da bezuslovno jedna drugu podržavaju.

Saška Veselinov
foto: Printscreen Instagram

- O mami šta da kažem... Moj saputnik od prvog dana. Uvek je verovala u mene i nije mi dala da odustajem! Dozvoljavala mi je da imam loš dan, ali ne i život. Kada sam bila u šestom mesecu trudnoće, išla je sa mnom na poslovna putovanja u druge države kako bih ja dogovarala poslovne saradnje, i to ne samo da je išla, nego mi je bila i model - napisala je Saška Veselinov o svojoj mami, a vi sami prosudite kako žena izgleda kada pogledate našu foto galeriju.

Saška Veselinov
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Saška je oduševila brojne pratioce, kada je objavila slike sa sestrom, a mnogi su komentarisali da se ne zna koja je lepša.

Obe su fatalne plavuše i vrlo liče jedna na drugu, a ako je sudeći po fotografijama jako su bliske.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

I Saška Veselinov ne jede meso

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track