SILIKONI NA SVE STRANE Dame srpske estrade GRME u Crnoj Gori, a danima se priča o njenom MINIJATURNOM bikiniju i pozi (FOTO)
Foto: Kurir, Nenad Kostić, Petar Aleksić

SILIKONI NA SVE STRANE Dame srpske estrade GRME u Crnoj Gori, a danima se priča o njenom MINIJATURNOM bikiniju i pozi (FOTO)

Stars -

Mnoge dame sa javne scene ove godine provode leto na Crnogorskom primorju, u kupaćim kostimima pokazale su da su se dobro pripremile za leto. Sve su pokazale vitke linije i zategnuta tela.

Nekadašnja voditeljka Ana Sević oduševila je sve izgledom posle tri porođaja, a u belom kupaćem kostimu mamila je uzdahe mnogih.

Ana Sević
foto: Printscreen

Pevačica Rialda Karahasanović opuštala se na jahti pod suncem, a naši fotografi uhvatili su je baš dok se nameštala za sunčanje.

Rialda Karahasanović
foto: Kurir

Tea Tairović jedna je od top tri pevačice koje žare i pale klubovima po Crnogorskom primorju ovog leta. U Ulcinju nije promakla ni oštrom oku našeg paparaca i to dok je izlazila iz mora na ulcinjskoj Velikoj plaži.

Tea Tairović
foto: Kurir

Sandra Afrika uživa na Crnogorskom primorju, a najviše vremena provodi na svojoj jahti.

Ljupku Stević naš paparaco uslikao je pevačicu na šetalištu u Budvi dok je razgovorala telefonom i od svog vozača zahtevala da što pre dođe po nju jer je već kasnila na kozmetički tretman koji je bila zakazala.

Ljupka Stević
foto: Nenad Kostić

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin leto provodi u Portonovom, naš paparaco ju je ulovio" dok je užovala na suncu, a na sebi je imala minijaturni narandžasti kupaći. Jelisaveta se odmara sa svojim suprugom, proslavljenim košarkašem Milošem Teodosićem.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Maja Marinković, rijaliti zvezda, žari i pali na Crnogorskom primorju. Starleta se na plaži pojavila sa šeširom, u kupaćem leopard dezena, providnom ogrtaču i skupocenim papučama.

Maja Marinković
foto: Petar Aleksić

kurir.rs

Bonus video:

00:51

NA NASTUPU ME JE SNIMAO ISPOD SUKNJICE! Sandra Afrika razbila telefon fanu u paramparčad: POTURAO JE GDE NE TREBA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track