BIO JE TITOV PIONIR PRE POLA VEKA! Danas je jedan od najpopularnijih pevača, nijedno slavlje ne prođe bez njegovog hita
Foto: Printscreen

BIO JE TITOV PIONIR PRE POLA VEKA! Danas je jedan od najpopularnijih pevača, nijedno slavlje ne prođe bez njegovog hita

Stars -

Aca Ilić je na svom Instagram profilu podelio fotografiju iz detinjstva još kada je bio Titov pionir. I danas podseća na sebe iz mlađih dana, tako da ga nije teško prepoznati.

Aca Ilić i Bilja Jevtić važe za jedan od najskladnijih muzičkih parova na našoj muzičkoj i domaćoj sceni. Na Petlovom brdu žive toliko dugo da se smatraju starasedeocima ovog kraja. U skladnom braku dobili su sina.

Pre nego sto su se uselili u prostranu kuću, imali su stan od 56 kvadrata koji je bio u istom kraju. Kuću su opremali polako, bez ičije pomoći. Svojim trudom I radom došli su do svega što su ikada sanjali.

Aca Ilić, Biljana Jevtić
foto: Printscreen/Grandonline

- Aca i Bilja su divni i porodični ljudi i mi se družimo familijarno. Mi smo pre svega prijatelji i najmanje smo poslovni saradnici. Ja sam sa Acom sarađivao samo jednom i to su bile neke 3 do 4 pesme i to pre jedno 10 do 15 godina. Ali ovako svaki dan sedimo i družimo se, oni su moji prijatelji. Sjajni su kao domaćini, evo baš skoro sam bio kod njih kući. Imali smo i neke familijarne rođendane pa smo se družili - rekao je Mavrica.

- Nisam probao Acine kulinarske specijalitete, ali se hvalio tokom korone da je naučio da kuva i da sprema. Tako da očekujemo poziv, pa ćemo videti.

kurir.rs

Bonus video:

04:54

KURIR ZA PETAMA POZNATIMA! Komšije razotkrile kakvi su Aca Ilić i Bilja Jevtić privatno, a EVO I KOJU HRANU NAJVIŠE KUPUJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track