DRAGANA MIRKOVIĆ SUROVO ISKRENA O MLADIM IZVOĐAČIMA I TRENDOVIMA U MUZICI! Folk diva saglasna u jednom: Ovo je njen stav!
Foto: Printscreen Kurir televizija

Rame uz rame sa Draganom

DRAGANA MIRKOVIĆ SUROVO ISKRENA O MLADIM IZVOĐAČIMA I TRENDOVIMA U MUZICI! Folk diva saglasna u jednom: Ovo je njen stav!

Stars -

Dragana Mirković u šou "Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje subotom i nedeljom od 20 časova na Kurir televiziji, otkrila je kakav stav ima o novim muzičkim pravcima na estradi.

Najveća regionalna zvezda priznala je da podržava nove trendove u muzici, kao i mlade izvođače. Takođe je spomenula da postoji jasna razlika između novih i starih trendova, i da u tom smislu, nema košenja.

Dragana Mirković
foto: Printscreen Kurir televizija

- Novi muzički pravci su neophodni, oni idu sa vremenom, sa mladim ljudima, idu i sa nekim novim trendovima. To je sasvim okej. Koliko će to trajati to je drugo pitanje. Novi trendovi ne utiču na kvalitet starih, što je jako bitno. Tu nema košenja, ima mesta i za nove i stare trendove, kao i za mlade zvezde, ali i za starije zvezde. To treba prihvatiti, kao nešto neminovno u ovo vremenu. Na kraju krajeva u tim novim trendovima, postoje jako dobre, kvalitetne i čak izuzetno zamimljive stvari. Ja volim da poslušam, uopšte nemam ništa protiv toga - iskrena je folk diva.

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame sa Draganom" emituje se svake subote i nedelje od 20 časova.

Rame uz rame sa Draganom, Dragana Mirković
foto: Kurir

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

U sedmoj epizodi šoua Dragana Mirković će otkriti takmičarima kada i kako je počela da igra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track