STIŽE JOŠ JEDNA RIJALITI BEBA?! Ljubavni par puca od emocija, palo ŠOK priznanje "Voleo bih da se ostvarim kao roditelj"
Foto: Shutterstock, Printscreen

STIŽE JOŠ JEDNA RIJALITI BEBA?! Ljubavni par puca od emocija, palo ŠOK priznanje "Voleo bih da se ostvarim kao roditelj"

Stars -

Borislav Terzić Terza i Milica Veličković nakon burnih raskida i svađa svojoj ljubavi dali su još jednu šansu.

Emocije više ne kriju a kako su uplovili u mirnu luku, započeli su i planoce o budućnosti. Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Terza je otkrio da bi voleo da se ostvari kao roditelj.

Borislav Terzić Terza
foto: Printscreen

- Jesi li srećan što Milica konačno pokazuje da te voli koliko i ti nju? - glasilo je pitanje.

- Ja sam toliko ljubomoran. Znam da me voli. Drago mi je što ne daje povod kao Teodora, takva je devojka da ne daje svakome pristup. Ako bude sve do kraja kako treba, ja bih svakako voleo da se ostvari kao roditelj - rekao je Terza.

- Polako. Ne gotivim ja ovo naše ponašanje. Sve je ful ali to roditeljstvo će morati da sačeka, a i nismo imali se*s dugo. Glavni problem je što mi ne da da iznosim svoj emišljenje - rekla je Milica.

Borislav Terzić Terza
foto: Printscreen

- Ja samo ne želim da uđe u konflikt sa nekim ljudima - rekao je Terza.

Podsetimo, ljubavni par je jedan od prvih imao intimne odnose u rijalitiju, burne svađe i ljubomorne scene.

Nedavno su odlučili da se prepuste svojim emocijama i to u spavaćoj sobi na oči svojih cimera koji su pomno pratili svaki njihov pokret.

Kurir.rs/L.M.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track