Najnovije vesti

NAJKONTROVERZNIJI PEVAČ SA NAŠIH PROSTORA TUŽIO ĆERKU: Policija ga više puta jurila, pijan imao UDESE, a sad je prešao SVE GRANICE
Foto: Printscreen

šok

NAJKONTROVERZNIJI PEVAČ SA NAŠIH PROSTORA TUŽIO ĆERKU: Policija ga više puta jurila, pijan imao UDESE, a sad je prešao SVE GRANICE

Stars -

Pre godnu dana u medijima se pojavila vbest da je pevač Mladen Grdović (64) tužio svoju ćerku (19) zbog alimentacije. Smatra da joj je 130 evra mesečno dovoljno jer je otišao u prevremenu penziju koja iznosi nešto više od 400 evra.

Kako su preneli hrvatski mediji, ono što je neobično u ovoj priči jesu ti navodi da Mladen Grdović nema za alimentaciju, a vozi skupe automobile, dok mu je ćerka viđena kako konobariše.

Naime, kako je poznato, pevač voli skupe automobile, pijančenje, ali i brzu vožnju pa je tako slupao mercedesa, jaguara, ferarija...

Prvu nesreću Mladen Grdović (64) imao je 2004. godine. Tad je slupao ferari 360. Imao je 2,7 promila alkohola u krvi, a pri tome je povredio vratni pršljen.

Tri godine posle slupao je mercedes 500 CL vredan nešto više od 130.000 evra. Zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad automobilom, prešao na levu stranu puta i zabio se u betonski zid. Tom prilikom odbio je alkotest. Grdović je imao i porše, koji je takođe slupao.

- Mogao sam da kupim stan, ali radije sam uzeo porše. I on je završio u starom gvožđu. Već godinama imam jaguar i nikada ga neću prodati - rekao je svojevremeno Grdović.

* 2009. pevač se napio u Zadru. Častio je tinejdžere po kafićima, a zatim seo za volan svog jaguara i njime "pomeo" stolice na terasi kafića koje su mu smetale na putu.

Mladen Grdović
foto: Printscreen

* 2013. Grdović i sad već bivša supruga Brankica imali su saobraćajnu nesreću u Arbanasima kad je slupao mercedes. Udario je u betonski zid kuće, a zatim i rasvetu. U nesreći je bila povređena Brankica, a policija mu je tad izmerila 2,7 promila alkohola u krvi.

* 2015. s istim je mercedesom sletio je s puta, oštetio drugi automobil, a zaustavio se udarivši u znak. Grdović je potom napustio mesto nesreće, a policija ga je pronašla tek četiri dana posle.

* 2016. Grdović se Jaguarom zabio u betonski zid kuće. U bolnici su mu tad izmerili 3,61 alkohola u krvi.

Podsetimo, Grdović je na sudu tvrdio da zbog korone nije imao nastupe, te da je narušenog zdravlja. Zbog brakorazvodne parnice s bivšom suprugom Brankicom rekao je da je ostao bez dobrog dela imovine koju je stekao pevajući više od 40 godina.

Kurir / 24sata.hr

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track