"MOŽDA DOČEKAM DA URADIM I DUET SA NJENIM SINOM!" Sanja Vučić otkrila kako je saznala da je Šerifovićka POSTALA MAJKA: Šokirana!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

otkrila

"MOŽDA DOČEKAM DA URADIM I DUET SA NJENIM SINOM!" Sanja Vučić otkrila kako je saznala da je Šerifovićka POSTALA MAJKA: Šokirana!

Stars -

Sanja Vučić, poznata pevačica, otkrila je na koji način uvek ima osmeh na licu, te se dotakla vesti da je njena koleginica Marija Šerifović postala majka.

- Tajna mog dobrog raspoloženja? To je više profesionalizam, nego što sam stvarno lepo raspoložena... Svima može dan da ulepša jedan osmeh, pa tako i meni. Stigla sam, evo, danas da se naspavam, sve što je ujutru ja sam mrzovoljnija - kazala je ona sa osmehom na licu.

Sanja Vučić
foto: Damir Dervišagić

- Šokirala sam se kad sam čula da je Marija dobila sina! Nisam znala! I ja sam saznala preko društvenih mreža. Čestitala sam joj, naravno, iz sveg srca. To je stvarno jedna prelepa stvar i baš mi je drago zbog toga. Jedva čekam da ga upoznam, možda dočekam i sa njim da uradim duet! (smeh) - dodala je Sanja.

Marija Šerifović
foto: Nemanja Nikolić, Instagram/serifovic

Podsetimo, evačica Marija Šerifović je nedavno dobila sina uz pomoć surogat-majke u Sjedinjenim Američkim Državama,a vest o njegovom dolasku na svet odjeknula je kao bomba širom regiona.

Kurir.rs/Blic/Prenela: K.M.

Bonus video:

01:42

Marija Šerifović se prvi put obratila kako je postala majka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track