"MAMA, NE GLEDAJ OVO" Cecina sestričinina Helena otkrila tajnu vile na Dedinju, evo zašto pevačicu nikad ne zove imenom
Foto: Damir Dervišagić

"MAMA, NE GLEDAJ OVO" Cecina sestričinina Helena otkrila tajnu vile na Dedinju, evo zašto pevačicu nikad ne zove imenom

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović u svojoj vili na Dedinju živi zajedno sa sestrom Lidijom Ocokoljić i njenom porodicom. Ražnatovići i Ocokoljići žive kao jedno, a Lidijina ćerka Helena svojevremeno je pričala o odnosu sa poznatom tetkom.

- Tajne prvo delim sa tetkom pa sa ostalima. Tetka i Tasa čuvaju sve tajne, mama sazna tek kasnije, tako da mama, ne gledaj ovo - našalila se ćerka Lidije Ocokoljić, dok je Ceca sa ponosom gledala u sestričinu.

- Ja uvek tetki sve kažem, onda ona pripremi mamu i tatu pa onda sve može, tetka je moja zaštitnica - otkrila je Helena da sa tetkom ima posebno blizak odnos.

Ceca Ražnatović, Helena Ocokoljić
foto: Damir Dervišagić

Inače, Lidija je skoro 20 godina u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem, iz koga ima čak četvoro dece.

Lidija Ocokoljić je najveća podrška svoje sestre. Ne eksponira se u javnosti, ali je zaslužna za svaki Cecin uspeh i njena je desna ruka, zbog čega mnogi kažu da je ona žena iz senke bez koje Ceca ne bi bila Ceca.

- Moja sestra, pored toga što je moj anđeo čuvar, je i moj saborac u svemu. Apsolutna mi je podrška. To je već opštepoznato. Neko je ko zaista brine o meni i uvek je bila tu za mene, od privatnog do poslovnog života. Jedino u javnosti nikada nije volela da se eksponira. Ni kada smo bile klinke nije je interesovao javni život, za razliku od mene. Želela sam ovo što danas radim i uživam u tome - pričala je Ceca.

Doček Košarka, žurka košarkaša, Ceca Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Iako takođe ima talenat za muziku, nju pevanje nikada nije interesovalo.

- Nikada nisam želela da se eksponiram, zato što to nije moj deo života. Nisam javna ličnost, nije bilo potrebe za tim. Moja podrška porodici se podrazumeva. U poslovnom delu zna da ima težih momenata, ali ima i prelepih. Snalazimo se svih ovih godina - priča Ocokoljićeva.

- Srećna sam što imam toliko veliku porodicu, jer je to blagoslov od Boga. Razumeće me ljudi koji imaju velike porodice o čemu ja govorim. Imamo uzraste svih godina. Samo znam da moja sestra i ja nikada nećemo ostariti, jer smo stalno u tinejdžerskim danima - nadovezuje se uz osmeh Ražnatovićka.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:32

Cecina sestričina proslavila punolestvo, Vojaž pevao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja