I KOD KARLEUŠE SE LOMI ČESNICA! Pevačica podelila delić PRAZNIČNE atmosfere iz svog doma, pa na POSEBAN način čestitala Božić
Foto: MilosPh

praznično

I KOD KARLEUŠE SE LOMI ČESNICA! Pevačica podelila delić PRAZNIČNE atmosfere iz svog doma, pa na POSEBAN način čestitala Božić

Stars -

Jelena Karleuša, iako je više puta istakla da je ateista, sve običaje tradicionalno ispoštuje, pa tako i jedan od najvećih hrišćanskih praznika Božić.

Jelena Karleuša
foto: Kurir televizija

Njene ćerke Atina i Nika Tošić se posebno raduju praznicima i sve onome što uz to ide...Bogata trpeza sa domaćim specijalitetima i česnica sa skrivenom paricom.

Jelena Karleuša, Nika Tošić, Atina Tošić
foto: Instagram screenshot

Jelena i ove godine proslavlja Božić sa svojim naslednicama, a sada je podelila fotku njene mlađe ćerke koja je nastala 2020. godine.

Jedna fan stranica je objavila sliku Nike iz porodične kuće na Dedinju koja je u rukama držala pogaču, a Karleuša je podelila putem Instagram priče.

Nika je pobrala sve simpatije ovom fotografijom, pa je njena mama odlučila i ove godine da tako čestita svojim pratiocima Božić.

- Mir Božiji, Hristos se rodi! - pisalo je u opisu.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Kako običaj nalaže, svi ukućani zajedno rukama lome česnicu, a onaj ko u njoj nađe paricu ove godine moći će da očekuje blagostanje na tom polju.

Kurir.rs/Telegraf/ preneo/N.K.

02:00

ZA NOVU GODINU NISAM IMALA ŽELJU DA SE LJUBIM, BILA SAM ZNOJAVA I ZADIHANA Jelena Karleuša šokirala: Ovo sam zatekla kući!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track