"ZBOG KARLEUŠE SU MI ODBILI OD PLATE" Lea Kiš otkrila da ju je poziv pevačice u emisiji skupo koštao: Bila je zabranjena!
Foto: Dragan Kadić

"ZBOG KARLEUŠE SU MI ODBILI OD PLATE" Lea Kiš otkrila da ju je poziv pevačice u emisiji skupo koštao: Bila je zabranjena!

Stars -

Lea Kiš više od dve decenije je lice televizije. Voditeljka je u svojim emisijama ugostila i političare i glumce i pevače i pevačice a sada je otkrila da su joj zbog Jelene Karleuše odbili od plate.

Lea Kiš
foto: ATA images

Lea je kako je izjavila Jeleni pružila podršku onda kad je pevačica bila zabranjena na svim televizijama i u svim medijima.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

- Nikada nisam bila ni u čijem klanu. Ja sam smao bila hrabra da sam u svakom trenutku mimo urednika mogla da dovedem svoje goste. Karleuša tad a nije bila na spisku da može da uđe u tu medijsku kuću gde sam radila, ali ona je bila aktuelna i ja sam je pozvala. I tad sam dobila umanjenje plate ali sam imala sjajnu emisiju. Ja nikada nisam podlegala uticaju, ucenama i zabranama. Puno puta sam bila kažnjavana. Eto Jelena je bila zabranjena ali ja sam odlučila da je pozovem, šta je moglo da se desi. Emisija je išla uživo. Jedino što je mogao urednik da me pozove i da mi kaže da sam suspendovana ili skinuto ti je 50 posto od plate. - rekla je voditeljka za "Svetski radio".

Kurir.rs/ Svetski radio

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja