PRVO PRIJINO OGLAŠAVANJE NAKON PROZIVKI JOSIPE LISAC! Oborila još jedan REKORD u HR, pa poručila: "Bez reči..."
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

dam, dam, dam

PRVO PRIJINO OGLAŠAVANJE NAKON PROZIVKI JOSIPE LISAC! Oborila još jedan REKORD u HR, pa poručila: "Bez reči..."

Stars -

Aleksandra Prijović svojim uspesima oduševljava iz dana u dan.

Osim što je apsolutna rekorderka po broju održanih koncerta u Zagrebu i Osijeku, doslovno preko noći je to postala i u Rijeci, kao i u Varaždinu.

Aleksandra Prijović, Osijek
foto: Jurica Cvitanić/Extra FM

Aleksandra se sada oglasila, pa je najavila i novi, treći po redu koncert u Rijeci, kao i još jedan koncert u Varaždinu.

- Stvarno ne znam kako da vam se zahvalim, ostavljate me bez reči! Omogućili ste mi da živim svoje snove - hvala vam na tome! U Rijeci se vidimo i treću veče za redom, a takođe zbog ogromnog interesovanja, sa zadovoljstvom mogu da najavim i još jedan koncert u Varaždinu. Volim vas, divni ste, nisam ovo nikada mogla ni da zamislim - poručila je emotivna Prijovićeva za Extra FM.

Josipa Lisac, Aleksandra Prijović
foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

Inače, ovo je pevačicino prvo oglašavanje nakon što se u medijima pojavio snimak sa zagrebačkog koncerta Josipe Lisac, na kome je ona istakla da joj nije mesto u Areni Zagreb, jer se sada svi tamo dokazuju.

- Moj menadžment je rekao: "Josipa mi smo hteli Arenu!" O ne, o ne, o ne, o ne, o ne! Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mesto i ne želim da kročim sada tu - rekla je Josipa, zbog čega je nagrađena gromoglasnim aplauzom, zbog čega su mnogi odmah povezali da hrvatska diva pod ovim: "Svi idu u Arenu!" misli na Aleksandrinu publiku, dok su njenih pet teatralnih uzvika: "O ne!" povezali sa pet rasprodatih Arena naše pevačice.

Aleksandra Prijović, Osijek
foto: Jurica Cvitanić/Extra FM

Kurir.rs

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track