TORTA S MEDOM, VATROMET, A ORILE SE SRPSKE PESME: Na svadbi Slobe i Jelene LOM i LUMPERAJ, mladoženja nazdravljao, BAKŠIŠ leteo
Foto: Ata images, Printscreen/Instagram

TORTA S MEDOM, VATROMET, A ORILE SE SRPSKE PESME: Na svadbi Slobe i Jelene LOM i LUMPERAJ, mladoženja nazdravljao, BAKŠIŠ leteo

Stars -

Jelena i Sloba Radanović napravili su veliko slavlje - svadbu i prvi rođendan sinu Damjanu. Par je gala proslavu održao u jednom luksuznom restoranu na Ada Huji, a među zvanicama bile su mnoge poznate ličnosti sa estrade, koji su uzeli mikrofon i pevali do zore.

1 / 16 Foto: Ata images

Sloba i Jelena posle plesa i veselja pred ponoć su isekli tortu uz pesmu "Marš na drinu", a na vrhu je umesto figurica mladenaca bio meda. Posle toga je usledio vatromet za prvi Damjanov rođendan.

00:30

Vatromet i torta na Slobinoj i Jeleninoj svadbi

Mikrofon su tokom slavlja preuzimale kolege tako su atmosferu dizali Džani i Baja Mali Knindža, a mladoženja je sve vreme bio veseo, plaćao muzici i nazdravljao.

Inače, Sloba i Jelena nisu imati prvi ples, već da će svojoj supruzi otpevao numeru Marinka Rokvića "Tri u jednoj", kojom je želeo da pokaže Jeleni da je samo ona prava žena za njega.

01:49

Sloba nazdravlja dok Đani pravi haos

I pevačeva mama Draginja je dobila svoju pesmu, pa joj je pevač Boško Nikolić zapevao "Danas majko ženiš sina" dok se veselila sa Slobom i kumom.

Bonus video:

00:54

Atmosfera na svadbi Slobe Radanovića i Jelene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track