PRIJA OPET ISKOPIRALA KARLEUŠU ZA SVE PARE! Dala 1.150 Є za čizme u stilu DIVLJE MAČKE, a JK skoro isti stajling ponela još zimus
Foto: Printscreen/Instagram

ponestalo joj inspiracije

PRIJA OPET ISKOPIRALA KARLEUŠU ZA SVE PARE! Dala 1.150 Є za čizme u stilu DIVLJE MAČKE, a JK skoro isti stajling ponela još zimus

Stars -

Aleksandra Prijović na svom četvrtom koncertu u Osijeku ponela je identičnu odevnu kombinaciju koju je Jelena Karleuša nosila još u novembru prošle godine.

Aleksandra Prijović
foto: Printskrin/Instagram

Iako Prija u poslednje vreme dobija samo pohvale na račun svojih skupocenih stajlinga na aktuelnoj turneji "Od istoka do zapada", izgleda da je njenom timu i njoj opet ponestalo mašte, pa su se inspirisali još jednim Karleušinim autfitom, kao što je to već jednom bio slučaj.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

"Mala od skandala" provokativnu tigrastu kombinaciju nosila je zimus na jednom od svojih nastupa. Tako je Jelena tada zablistala u animal printu brenda "dolče i gabana" od glave do pete: tigraste gaćice platila je 695 evra, top u istom printu 895 evra, dok je za čizme do kuka iskeširala 1.150 evra.

Aleksandra Prijović
foto: Printskrin/Instagram

Iste ovakve čizme Prijovićeva je nosila na koncertu u Osijeku, a da bi se bar malo razlikovala od starije koleginice, Prijin tim je pevačici umesto gaćica i topa obukao mini-haljinu istog dezena, čija je cena 1.450 evra. Uz nju su joj dodali i rukavice od 500 evra, kao i crni kožni pojas.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/ Instagram

Karleušu smo do sada gotovo uvek mogli da vidimo u izazovnim kombinacijama, dok Prijovićeva retko nosi ovakve odevne komade, te je mnoge iznenadilo što se ona odlučila na ovakav korak.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, JK i Prija su se nedavno srele u jednom beogradskom restoranu, a Jelena je nakon toga imala samo lepe reči za nju:

- Prija je izuzezetno prijatna žena koja mi je prišla s puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitinu i neodoljivo me podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac, koje su isto tako megafine u komunikaciji sa mnom. Šta da kažem, sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj). I da me tim "mac mac", pristupom potpuno razoružaju. Da sam muško, vrtela bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, ovako imaju svu moju podršku - napisala je Jelena u svom stilu.

Aleksandra Prijović, Jelena Karleuša
foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:33:00

SCENIRANJE 26.03.2023. MILAN MILOSEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track