ŽENA FUDBALERA DALA ŽESTOK KOMENTAR O TRENDU KOJI RADE SRPSKE MAJKE: To su potpune GLUPOSTI preuzete iz američke kulture...
Foto: Printskrin/Instagram

ŽENA FUDBALERA DALA ŽESTOK KOMENTAR O TRENDU KOJI RADE SRPSKE MAJKE: To su potpune GLUPOSTI preuzete iz američke kulture...

Stars -

Manekenka Jovana Đorđević u braku je sa fudbalerom Filipom Đorđevićem, a par je u bračnoj zajednici dobio dvoje dece.

Jovana je treći put trudna, a sada je putem mreža otkrila koliko kilograma se ugojila, šta misli o trendu "otkrivanja pola bebe", ali i kako joj je u odnosu sa Filipom.

Na pitanje koliko kilograma se do sada ugojila, manekenka je otkrila da se ugojila 11 kilograma.

Zatim je sledeće pitanje glasilo zašto ne radi "džender rivil" (otkrivanje pola bebe).

Jovana Đorđević
foto: Printskrin/Instagram

- "Rivil" za koga? Oni koji treba da znaju, znaju. Predstava za nepoznate ljude na Instagramu me stvarno ne zanima i generalno su mi svi ti običaji preuzeti iz američke kulture (poput otkrivanja pola bebe i bejbi šauera), potpuna glupost.

Manekenka je priznala da do pre samo 10 godina, nije mislila ni da će se udati, a kamoli roditi decu.

Jovana Đorđević
foto: Printskrin/Instagram

- Pre nego što sam upoznala Filipa, mislila sam da se nikada neću udati, a kamoli roditi decu. Zaista mi je nekad neverovato koliko se toga promenilo, u samo 10 godina, sebi često delujem kao potpuno druga osoba u odnosu na tad. A na dobijeni komentar "da joj prelepo stoji trudnoća", rekla je "Hvala".

Onda joj je jedan korisnik mreža napisao da su se ona i Filip našli, pa im je tražio savet za zdrav i dugoročan odnos, te da li im je ljubav ista i posle toliko godina.

- Ne znam šta bih vam rekla, mislim da se nama samo jako posrećilo da nađemo jedno drugo. On je jedini čovek koji nikada nije imao želju ni potrebu da me promeni, a ja kod njega oduvek ne bih menjala ništa - napisala je Đorđevićka putem svog Instagrama.

kurir.rs/telegraf/priredio I. L.

Bonus video:

01:22

Boban Rajović peva pesmu posvećenu pokojnoj mami

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track