SAJSI MC SE OGLASILA NAKON ŠTO BRESKVICI NIJE DALA NIJEDAN POEN: Čestitala Teya Dori, a evo kako se obratila ostalim takmičarima
Foto: screenshot RTS, Beta/Milan Obradović

PZE

SAJSI MC SE OGLASILA NAKON ŠTO BRESKVICI NIJE DALA NIJEDAN POEN: Čestitala Teya Dori, a evo kako se obratila ostalim takmičarima

Stars -

Pevačica Sajsi MC bila je član stručnog žirija na takmičenju "Pesma za Evroviziju" i njeni glasovi izazvali su bes kod pojedinih jer Breskvici i njenoj pesmi "Gnezdo orlovo" nije dala nijedan bod.

Međutim, čini se, ona i nije obratila pažnju na to, već je čestitala pobedu Teya Dori i javno.

Sajsti MC
foto: Printscreen

- Došla sam da glasam. Čestitke Teya Dori, kao i svakom takmičaru koji je izašao na binu - napisala je Sajsi MC u objavi na Instagramu.

PZE, Pesma za Evroviziju, Pesma za Evroviziju 24
foto: Printscreen/RTS

Srpska predstavnica na Pesmi za Evroviziju je Teya Dora s pesmom "Ramonda" i to je odlučio stručni žiri koji joj je dao više glasova nego Anđeli Ignjatović Breskvici, koja je pobrala najveće simpatije publike.

Stručni žiri je glasao - Žika Zana koji je Dušanu Kurtiću dao 12 poena, MC Sajsi dala je Teya Dori 12 poena, Dejan Petrović najveći broj poena dao je Breskvici, Aleksandar Sedlar dao je Hristini 12 poena, Marija Šerifović dala je Teya Dori 12 poena.

Podsetimo, kompozitoru Draganu Brajoviću Braji nije se svidela odluka pevačice MC Sajsi, koju je optužio da je krivac što Breskvica nije pobedila, a u svom tvitu je i izvređao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track