SNIMAK NIKE TOŠIĆ I SVETSKI POPULARNOG PEVAČA OBILAZI PLANETU: Sreli se u Luvru, a njena reakcija je bogovska! GEN MAME JK!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

SNIMAK NIKE TOŠIĆ I SVETSKI POPULARNOG PEVAČA OBILAZI PLANETU: Sreli se u Luvru, a njena reakcija je bogovska! GEN MAME JK!

Stars -

Nika Tošić, ćerka pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, ne prestaje da šarmira narod svojom spontanošću, duhovitošću i harizmom.

Sve češće se snima za Tiktok i Instagram, što nailazi na reakcije ljudi i gotovo da nema ko ne obožava njen stav. Nika je proteklih dana sa sestrom Atinom i majkom Jelenom bila u Parizu, zarad poslovnih obaveza pevačice, a slobodno vreme koristile su kako bi uživale u čarima grada svetlosti.

Tako su ćerke, zajedno sa Karleušinim timom, posetili muzej Luvr, kada se dogodila nimalo očekivana scena. Dok su šetali, pored Nike je prošao planetarno popularni pevač Šon Mendez, za kojim devojčice lude.

Mendez je poznat i po romansi sa Kamilom Kabeljom, sa kojom ima pesmu "Senorita", koja je veliki hit.

Zanimljivo, Karleušina ćerka nije ni trepnula. Naprotiv, nije želela ni da mu se pomeri s puta, pa je Šon taj koji je morao da se pomeri. Ovaj snimak preplavio je društvene mreže i svi komentarišu nezapamćenu scenu koja se dogodila u Luvru.

- Ali kako joj se sklonio s puta… Ni trzla se nije. Ponašanje kraljice - piše uz jednu od objava.

kurir.rs/telegraf/preneo I.L.

Bonus video:

00:06

Besna Breskvica napustila u Košutnjak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track