PRVO OGLAŠAVANJE BRESKVICE NAKON FINALA: Obratila se Teya Dori, a onda otkrila šta se dešavalo nakon proglašenja pobednika
Foto: Printscreen/RTS

zahvalna svima

PRVO OGLAŠAVANJE BRESKVICE NAKON FINALA: Obratila se Teya Dori, a onda otkrila šta se dešavalo nakon proglašenja pobednika

Stars -

Anđela Ignjatović Breskvica važila je za jednog od favorita na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2024" gde je nastupala sa pesmom "Gnezdo orlovo".

Breskvica
foto: Printscreen RTS

Iako je osvojila ubedljivu pobedu kada je glasanje publike u pitanju, nakon glasanja stručnog žirija pobedu je odnela njena koleginica Teya Dora i pesma "Ramonda".

Sada se Breskvica prvi put nakon finala oglasila na svom Instagram nalogu.

Breskvica
foto: Printscreen

-Dobro jutro dragi moji. Javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo), i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskva- napisala je ona.

Kurir.rs/ Blic / Preneo: M.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track