PROCURIO PRIVATNI SNIMAK BRESKVICE POSLE FINALA PZE! Evo kako je pevačica proslavila DRUGO MESTO, njene reči ćemo ZAPAMTITI
Foto: Printscreen/RTS

PROCURIO PRIVATNI SNIMAK BRESKVICE POSLE FINALA PZE! Evo kako je pevačica proslavila DRUGO MESTO, njene reči ćemo ZAPAMTITI

Stars -

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica zauzela je drugo mesto na srpkom Izboru pesme za Evroviziju, odmah posle iza Teye Dore. Iako je Breskvica dobila najviše glasova publike, stručni žiri je dao najviše bodova dao je Teyi Dori.

Breskvica
foto: Printskrin/Instagram

Odmah pošto je proglašena pobednica, Breskvica je čestitala svojoj prijateljici i javno je podržala, a sada je na Instagram storiju objavila video kako se provodila posle finala.

00:28

Evo kako je Breskvica proslavila drugo mesto

- Ne volim da delim privatne stvari, ali evo samo da vidite koliko se mi volimo i koliko smo srećni i zahvalni - napisala je ona uz video mlada pevačica.

Podsetimo, Breskvica se na svom Instagramu oglasila i čestitala koleginici i prijateljici pobedu.

Breskvica
foto: Instagram

-Dobro jutro dragi moji. Javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo), i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskva - napisala je Breskvica, posle čega joj se i Teya Dora zahvalila.

Bonus video:

00:24

Hit snimak Verice Šerifović koga bi poslala na Pesmu za Evroviziju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track