"POKUŠAVAM S POLICIJOM DA SAZNAM RAZLOG" Haris Džinović 5 sati davao izjavu pošto je Melina upala u vilu: Napala me je verbalno
Foto: Stefan Stojanović/Mondo

burna noć

"POKUŠAVAM S POLICIJOM DA SAZNAM RAZLOG" Haris Džinović 5 sati davao izjavu pošto je Melina upala u vilu: Napala me je verbalno

Stars -

Pevač Haris Džinović pet sati je davao izjavu u policijskoj stanici povodom napada bivše žene Meline Džinović, koja je upala u vilu na Senjaku i nije želela da je napusti.

- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! - kazao je Haris.

- Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vreme da saznam razlog - dodao je Džinović.

Haris Džinović
foto: Petar Aleksić

Haris je iz policijske stanice izašao sa sinom Kanom koji je sve vreme bio uz oca i advokatom. Ispred stanice ih je sačekao Kanov drug.

Podsetimo, kako je rekao pevač za Kurir, nije bio u kući kada je Melina došla.

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla 'svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi' na šta sam joj ja rekao 'ako sud kaže da je tvoja' - kaže Haris.

- Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio.

Kada je patrola došla na lice mesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

- Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj siutaciju - kaže popularni pevač za Kurir.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:54

HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja