"SVAKI METAR KUĆE PRIPADA MENI!" Haris o Melininom upadu u kuću: Došla je, skuvala kafu i sela...Zvao sam ADVOKATA
Foto: NIKOLA ANĐIĆ, VLADIMIR ŠPORČIĆ, Kurir

draMa na Senjaku

"SVAKI METAR KUĆE PRIPADA MENI!" Haris o Melininom upadu u kuću: Došla je, skuvala kafu i sela...Zvao sam ADVOKATA

Stars -

Haris Džinović pozvao je policiju kada mu je bivša supruga Melina Džinović upala u vilu na Senjaku i nije želele da je napusti.

Pet sati je davao izjavu u policijskoj stanici povodom napada bivše žene Meline Džinović, koja je upala u vilu na Senjaku i nije želela da je napusti.

Kako je rekao pevač za Kurir, nije bio u kući kada je Melina došla.

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla 'svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi' na šta sam joj ja rekao 'ako sud kaže da je tvoja' - kaže Haris.

Haris Džinović
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Kada je patrola došla na lice mesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

- Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj situaciju - kaže popularni pevač za Kurir.

Podsetimo, pevač je pet sati, kako su preneli mediji, davao izjavu u policiji povodom napada njegove bivše supruge, a postandardnoj proceduri, oboma je izrečena zabrana prilaska.

Bonus video:

00:54

HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track