DEŽURNI TUŽILAC DONEO ODLUKU! Kurir otkriva najnovije informacije iz TUŽILAŠTVA o porodičnoj drami Harisa i Meline
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

DEŽURNI TUŽILAC DONEO ODLUKU! Kurir otkriva najnovije informacije iz TUŽILAŠTVA o porodičnoj drami Harisa i Meline

Stars -

Pevač Haris Džinović pozvao je u ponedeljak naveče policiju kada mu je bivša supruga Melina Džinović upala u vilu na Senjaku i nije želele da je napusti.

Kako je Kurir saznao, izrečena je hitna mera zabrane prilaska jedno drugom. Bivši supružnici nisu dovođeni u policiju, već su dobili pozive i sami su došli u policijsku stanicu. Izveštaj je poslat tužilaštvu, a dežurni javni tužilac je doneo odluku da nema nema osnova za produženje izrečene hitne mere.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Damir Dervišagić, Nikola Anđić

- Nakon što je Policijska stanica Savski venac dostavljio odluku hitne mera o sprečavanju nasilja u porodica, dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu izjasnio se da smatra da nema rizika od nasilja u porodici, stoga da nema osnova za produženje izrečene hitne mere - potvrđeno je za Kurir iz ovog tužilaštva.

Podsetimo, pevač je za Kurir potvrdio da je pozvao policiju pošto njegova bivša supruga nije želela da napusti vilu na Senjaku.

Kako je rekao za Kurir, nije bio u kući kada je Melina došla.

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla 'svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi' na šta sam joj ja rekao 'ako sud kaže da je tvoja' - kaže Haris.

Kada je patrola došla na lice mesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

- Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj situaciju - kaže popularni pevač za Kurir.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Nikola Anđić

Podsetimo, pevač je pet sati, kako su preneli mediji, davao izjavu u policiji povodom napada njegove bivše supruge, a postandardnoj proceduri, oboma je izrečena zabrana prilaska.

Bonus video:

00:54

HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track