ZGRĆE LOVU NA EKSPLICITNIM FOTOGRAFIJAMA, A NEKADA JE IZGLEDALA DRUGAČIJE: Milica Dabović ne liči na sebe
Foto: Printskrin

ZGRĆE LOVU NA EKSPLICITNIM FOTOGRAFIJAMA, A NEKADA JE IZGLEDALA DRUGAČIJE: Milica Dabović ne liči na sebe

Stars -

Bivša košarkašica Milica Dabović danas prodaje svoje provokativne slike i snimke na sajtovima za odrasle, a malo ko zna kako je ona ranije izgledala.

Milica Dabović
foto: Printscreen Twitter

Naime, Milica je poprilično promenila svoj izgled od perioda kada se prvi put pojavila u javnosti, te je mnogi ne prepoznaju na starim fotografijama.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtic

Milica je jednom prilikom priznala da sve što nije volela na sebi, to je i promenila, dok je s druge strane morala da uradi neke od intervencija zbog karijere.

- Kao mlada uvek sam se "pućila" na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila. Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu i imala sam mnogo udaraca u nos. Zbog jednog od takvih udaraca, laktom, sam morala da uradim zube. Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala - rekla je Milica svojevremeno.

Milica Dabović
foto: Printscreen Instagram

- Lice je najvažnije sačuvati i idem redovno na masaže i tretmane lica. Volim i mezoterapiju, i imam botoks samo na čelu. Ne volim estetsku hirurgiju, jer danas sve žene izgledaju isto. Kada vidim da rade te velike usne i grudi, ja to ne mogu da prihvatim. Trebalo bi da sve na telu bude srazmerno i da se zna gde je granica. Mislim da nisu svesne da su unakažene i da to ne izgleda lepo. Ni muškarcima to više nije lepo.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:25

MUŠKARCI MI SAVETOVALI, PA SAM ISKORISTILA TO ŠTO IMAM Milica Dabović bez ustručavanja: Taj sajt mi je drastično promenio život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track