KO JE TRUDNA DEVOJKA ACE BULIĆA? Prelepa plavuša je mlađa od njega, ima decu iz prošlih odnosa, a evo kako izgleda sa STOMAKOM
Foto: Kurir, Printsctreen

intrigantno

KO JE TRUDNA DEVOJKA ACE BULIĆA? Prelepa plavuša je mlađa od njega, ima decu iz prošlih odnosa, a evo kako izgleda sa STOMAKOM

Stars -

Kako smo već pisali, Aca Bulić, čeka treće dete. Munjevitom brzinom oglasila se i Ana Ćurčić za medije koja tvrdi da je već znala za lepe vesti, te da paru želi sve najlepše.

Ipak, naciju zanima samo jedno pitanje: Ko je Bulićeva trudna devojka?

Aca Bulić
foto: Printscreen/Instagram

Kako je Kurir svojevremeno saznao, Acina nevenčana supruga zove se Anđela. Njih dvoje su zajedno skoro osam godina i navodno su za prošlu godinu planirali venčanje, koje se ipak nije dogodilo.

Aca i Anđela raskinuli su svoju vezu na kratko zbog Ane Ćurčić sa kojom je Bulić tokom prošle godine kratko bio u obnovljenoj vezi.

On je tada otpratio sa Instagrama Anđelu koja, inače, nije aktivna na ovoj društvenoj mreži, nema objava i prati je svega par stotina ljudi. Na njenom profilu je tada stajao i sajt fudbalskog kluba "Radnički", koji je u vlasništvu njenog bivšeg partnera, te ima onih koji veruju da je kod njega bila i zaposlena.

Anđela Bulić
foto: Printscreen

Kao i Aca i Anđela ima dvoje dece iz prošlih odnosa, a da je sada sve okej sa ljubavnim parom govori i Anđelina trudnoća, koju devojka s ponosom ističe, te je tako objavila i fotku sa trudničkim stomakom.

Bonus video:

01:26

ONA JE BILA NAJLEPŠA DEVOJKA SVIH VREMENA! Vanja Bulić o tragično nastradaloj pevačici: Kad zapleše to je bilo fantastično!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track