PALME, BAZEN, 2 DNEVNE SOBE, POGLED OD MILION $, MERMER, A TEK KUPATILO... Aleksandra Subotić pokazala sav LUKS u kom živi s Pecom
Foto: Beta Dragan Gojic, Printscreen

ovo se retko viđa

PALME, BAZEN, 2 DNEVNE SOBE, POGLED OD MILION $, MERMER, A TEK KUPATILO... Aleksandra Subotić pokazala sav LUKS u kom živi s Pecom

Stars -

Aleksandra Subotić uživa u ljubavi sa svojim dugogodisnjim partnerom Predragom Pecom Raspopovićem, koji joj, kako se može primetiti ispunjava svaku želju.

Aleksandra Subotić
foto: Printskrin/Instagram

Oni su nedavno kupili ogromnu kuću u prirodi a sada su se posvetili uređivanju i renoviranju iste. Aleksandra je svojim pratiocima pokazala kako izgleda njena velepna vila, i otkrila da je za uređivanje doma zadužena ona.

1 / 4 Foto: Printscreen

Ogromni dvorište kao iz filma, zelenilo, kamene visoke ograde, palme i fontana , ogroman prostor za dečije igračke, vila sa ogromnim prozorima odakle puca pogled na zelenilo i prirodu, čak dve dnevne sobe, ogromne garniture, kupatilo sa dva umivaonika, a spavaća soba duž celog zida ima veliko ogledalo i pogled na planine.

1 / 6 Foto: Printscreen

Podsetimo, Aleksandru Subotić je pre nekoliko godina Predrag Peca Raspopović prevario sa njenom tadašnjom najboljom prijateljicom Majom Marinković. Ipak, Subotićeva mu je oprostila prevaru pa je nastavila život sa njim, a često se na društvenim mrežama hvali luksuzom u kom uživa.

Bonus video:

01:28:47

SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track