ANASTASIJINA SVEKRVA ISTERALA SVOJE: Porodica Gudelj ima stroga pravila, a jedno je najvažnije! Ovo je bilo PRESUDNO
Foto: Printscreen Instagram, Nemanja Nikolić, EPA/Raul Caro

Opet se vole

ANASTASIJINA SVEKRVA ISTERALA SVOJE: Porodica Gudelj ima stroga pravila, a jedno je najvažnije! Ovo je bilo PRESUDNO

Stars -

Iako se mnogo nagađalo zašto su se zaova Vanja i svekrva Olivera na neko vreme distancirale od Anastasije, odnosi u porodici Gudelj sada su topli i harmonični.

Upućeni tvrde da Olivera nikad nije bila protiv Anastasije, samo je htela da svi poštuju pravila porodice, a to su zajedništvo, bliskost i posvećenost veri. Upravo je ovo poslednje postalo primetno kod Anastasije otkako se sve dovelo u red, pa je snajka nadavno bila i na liturgiji sa svekrvom, a na svoj Instagram povremeno okači i neki verski sadržaj.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen Instagram

Inače, porodica Gudelja učestvovala je u osnivanju srpske parohiju sa sedištem u Marbelji, a uz blagoslov episkopa zapadno-evropskog Justina.

"Poznajem ih skoro 20 godina, još kada su deca bila mala. Nebojša i Olivera su živeli tiho, porodično i uvek se sa ljudima iz crkve ponašali kao da su im familija. Dok su živeli u Holandiji, dečaci i Vanja su nam dolazili na bogosluženje, svi smo se radovali kada dođu. Vrlo jasno je da se radi o jednoj poštenoj i dobroj porodici, koja je i svoje naslednike vaspitavala u duhu pravoslavlja, poštenja, skromnosti i sa izuzetnim akcentom na čuvanju srpske tradicije i kulture u zapadnoj Evropi", ispričao je svojevremeno njihov tamošnji sveštenik.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj, Vanja Gudelj, Olivera Gudelj
foto: Nemanja Nikolić, EPA/Raul Caro, Printskrin/Instagram

Inače, Gudelji su godinama i ktitori crkve i osnovali su parohiju Svetog Nektarija u Bredi u Holandiji, što dovoljno govori koliko im je vera važna i u privatnom životu. Upravo zato ne čudi što Anastasija sa Nemanjom često posećuje manastire u Srbiji i Crnoj Gori, a sada ide i na bogosluženja u Sevilji.

"Vaspitavana sam u pravoslavnom duhu. Moja majka je učiteljica, te je mene i moju sestru učila sve što je vezano za crkvu. Nedeljom smo odlazili na liturgiju, poštovali običaje za svaki praznik, a sestra i ja smo se radovale praznicima", rekla je jednom prilikom Svetlana Ražnatović, tako da Anastasiji ne treba da bude teško da ispuni želju svekrve kad je i njenoj majci to blisko.

Kurir.rs/Svet/preneo I.L.

Bonus video:

00:15

Anastasija Ražnatović sa mužem Gudeljom na večeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja