BOJANA JANKOVIĆ PRE NEKOLIKO MESECI PRETRPELA TEŽAK ŽIVOTNI UDARAC: U decembru ostala bez osobe koja joj je bila najveći oslonac
Foto: Prinitscreen

tuga

BOJANA JANKOVIĆ PRE NEKOLIKO MESECI PRETRPELA TEŽAK ŽIVOTNI UDARAC: U decembru ostala bez osobe koja joj je bila najveći oslonac

Stars -

Bivša voditeljka čuvenog "Sitija" Bojana Janković, devojačko Nikolić, umrla je 19. aprila u 46. godini.

Kako su mediji objavili, na telu nisu vidljivi tragovi nasilja. Nezvanično, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt.

Bojana Nikolić
foto: Printscreen Facebook

Nekadašnja voditeljka je pre nekoliko meseci, u decembru 2023. godine, doživela veliki udarac. Tada joj je preminula majka koja joj je, pored sestre bliznakinje Ivane, bila najveći oslonac.

Podsetimo, porodica je zvanično potvrdila Bojaninu smrt, porukom koju su dostavili medijima.

Ognjen Janković, Bojana Janković
foto: Dragan Kadić

Voditeljka je iza sebe ostavila dvoje dece koje je dobila u braku sa bivšim mužem Ognjenom Jankovićem, članom Beogradskog sindikata. On nije imao snage da priča o tragičnoj vesti koja je sve zatekla.

- I dalje čekam potvrde, tako da ne mogu još uvek ništa da kažem. Razumite me - poručio je kratko.

Biljana Obradović, Bojanina koleginica i kuma njene sestre bliznakinje Ivane bila je u šoku kada je saznala tužnu vest.

Biljana Obradović
foto: Printskrin/Instagram

- Nama se svima duša cepa. Ja sam Ivanu i Bojanu upoznala na fakultetu političkih nauka. Nakon toga sam Ivanu venčala kada se udala za Edina Škorića. Družili smo se, vodile zajedno Siti klub, Siti i ono po čemu mogu da pamtim Bojanu jeste da pozitivnije osobe od nje nema i da je uvek bila spremna da pomogne. Čula sam da je teško podnela šta joj se dešavalo i ne mogu da opišem bol koji imam. Ne mogu da verujem da je nema. Izjavljujem saučešće porodici i verujte da ne znam šta da kažem - rekla je Bojana za Kurir.

Kurir/Telegraf/Preneo: I.L.

Bonus video:

01:27

Sahrana Slađane Milošević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track