"MOLILA SAM MARKA DA SE RAZVEDEMO I DA MI UZME DECU" Milica Kon iznela detalje iz braka i šokirala izjavom: Osećam se kao devojka
Foto: Printscreen/Premijera

"MOLILA SAM MARKA DA SE RAZVEDEMO I DA MI UZME DECU" Milica Kon iznela detalje iz braka i šokirala izjavom: Osećam se kao devojka

Stars -

Voditeljka Milica Kon govorila je na različite teme, a otkrila je i manje poznate detalje iz svog braka.

Milica Kon
foto: Kurir tv

Kada su se gošće u studiju "Magazina in" dotakle teme mršavljenja, te konstatovale da žena nakon razvoda obično dovede svoju liniju do savršenstva, Milica je otkrila interesantnu stvar iz njenog života:

Milica Kon
foto: Printscreen/Instagram

"Kada sam u jednom trenutku imala problem sa kilažom, molila sam Marka da se razvedemo i da mi uzme decu. Rekla sam mu ''Molim te Marko da se razvedemo na šest meseci samo da smršam''. Želela sam malo da propatim, malo da mi ne da decu, samo da smršam. On je na sve to odgovorio zaprepašćeno i rekao da su mi ideje užasne, pa da to ne govorim javno, ali evo, sada sam rekla", ispričala je ona, a zbog testamenta se odrekla familije.

Marko Kon
foto: Kurir tv

Nedavno, Milica je govorila o podršci supruga u raznim životnim situacijama.

- Verovale ili ne, mene suprug podržava u devojačkom životu! Kaže mi ''kad ćeš ti da izađeš sa drugaricama malo?'' Da mi pare, ja izađem, provedem se, napijem se i to je to. On zna da ću posle da budem dobra i poslušna - rekla je ona i dodala:- On meni daje tu slobodu... sve nam finansira, ne neki drugi baja. Ma namazan je on. Kaže ''ja ću sve da vam završim, rezervišem'' pametno on to radi. Naš brak traje baš dugo, evo već 12 godina, a ja se osećam kao devojka - zaključila je Milica.

Kurir/Blic

Bonus video:

03:43

EKSKLUZIVNA ISPOVEST MILICE KON ZA KURIR TV O BORBI PROTIV NASILJA: Ovo je vapaj majke, čije dete ide u običnu državnu školu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja