"BACA STVARI KAD POLUDI, TADA BEŽIM IZ KUĆE" Goca Božinovska otvorila dušu i progovorila o sinu Mirku: Za ta ludila je rođen...
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

"BACA STVARI KAD POLUDI, TADA BEŽIM IZ KUĆE" Goca Božinovska otvorila dušu i progovorila o sinu Mirku: Za ta ludila je rođen...

Stars -

Goca Božinovska ponosna je majka i baka. Svoje naslednike voli najviše na svetu, te uvek želi da im udovolji.

Goca Božinovska
foto: PrintscreenPremijera

Kako tvrdi, kada njen sin Mirko ustane nervozan, pevačica odmah izlazi iz kuće jer nekada u naletu besa zna i da baca stvari po kući.

- Moj Mirko je suvo zlato, majkin ceo svet, ali kad poludi i kad je nervozan sklanjam mu se s puta! On ume da baca stvari kad je nervozan, bežim iz kuće i sklanjam se da ne izvučem deblji kraj - rekla je Goca kroz smeh, pa je potom nastavila:

Mirko Šijan
foto: Damir Dervišagić

- On ni sad ne priznaje ništa kada skrivi i ako mu na nešto skrenem pažnju. Kaže mi: „Jesi li sigurna da sam to ja?”, a ja dodam: „Dobro, nisi ti, moja baba pokojna je”. Plašim se čak i kad vozi motore, kao i svaka majka, ali šta ću, on je jednostavno takav. Njega privlače takve stvari. Oduvek je voleo brzu vožnju, sve što mu diže adrenalin. Njega je otac Zoran još dok je mali bio učio da vozi skuter. On je za sva ta ludila rođen, ne mogu tu prirodu da obuzdam - govorila je Goca i dodala:

Goca Božinovska
foto: Printscreen Instagram

- On je neustrašiv, ima petlju za sve. On bi proleteo kroz vatru ako treba. Bez straha uhvati golom rukom zmijum i to otrovnicu. Takav mu je i otac bio - neustrašiv. Sećam se Zorana kad je vozio motor po onim planinama u Crnoj Gori. To je strmina, a on ide motorom, spušta se bez straha. Mirko je povukao taj gen da voli izazove i tu ne mogu ništa. Plašim se da ne završi kao njegov otac.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:06

Šijanova majka Goca Božinovska pridružila se veselju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track