CRNA POZADINA, BEZ REČI: Bivši muž pokojne voditeljke Bojane Janković zanemeo od tuge i bola

CRNA POZADINA, BEZ REČI: Bivši muž pokojne voditeljke Bojane Janković zanemeo od tuge i bola

Stars -

Voditeljka Bojana Janković preminula je u 46. godini, a njena iznenadna smrti potresla je srpsku javnu scenu.

Pred sahranu oglasio se i njen bivši muž Ognjen Janković. Član rep sastava Beogradski sindikat oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je objavio fotografiju koja dovoljno govori koliko je slomljen zbog ogromnog gubitka.

Crna pozadina, bez reči, pokrenula je mnoge izjave saučešća koje su osvanule u komentarima ispod fotografije.Porodica preminule voditeljke oprostila se potresnim čituljama. Osim porodice, mnogi prijatelji i kolege oprostili su se od Bojane na društvenim mrežama.

Podsećamo, Bojana Janković preminula je u 46. godini. Njeno beživotno telo pronađeno je u njenom stanu. Uzrok smrti nije zvanično potvrđen, ali prema nezvaničnim informacijama, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt, a na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja. O njenoj smrti obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju, a telo poznate voditeljke je zatim prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Voditeljku će ožalošćena porodica, prijatelji i kolege na večni počinak ispratiti u petak, 26. aprila 2024. godine u 14:30 na beogradskom Novom groblju.

Bonus video:

00:11

Sahrana Slađane Milošević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track