ASMIN POSLAO LUNI CVEĆE, MARKO ODMAH REAGOVAO! Javno mu se obratio, isplivala PREPISKA kako se Đoganijeva pravda Staniji (FOTO)
Foto: ATA images

izbila drama

ASMIN POSLAO LUNI CVEĆE, MARKO ODMAH REAGOVAO! Javno mu se obratio, isplivala PREPISKA kako se Đoganijeva pravda Staniji (FOTO)

Stars -

Starleta Stanija Dobrojević gostovala je juče kod Lune Đogani u emisiji, a tom prilikom u jednom trenutku je program prekinut.

Naime, Luna Đogani obavestila je Staniju da joj je Asmin Durdžić poslao skupoceni buket ruža.

Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/instagram, Shutterstock

Međutim, izgleda da nakon emitovanja emisije je izbila drama, jer Luna nije želela Staniji da upropasti trenutak, te nije spomenula da je Asmin čak i njoj poslao ružu, preko misteriozne žene.

Marko Miljković
foto: Printscreen Instagram

Tako je Stanija poslala Luni privatnu poruku, koju je Marko Miljković objavio na Instagram profilu. U poruci je Luna otkrila da je Asmin i njoj poslao ružu, a potom se i Miljković oglasio tim povodom.

- Ej, Stanija, ćao, moram da ti kažem da mi je Marko zamerio što ti juče nisam rekla da je Asmin kada je poslao cveće tebi, poslao preko te žene i meni jednu ružu, ja sam se zahvalila njoj i zaista ti nisam pomenula to, jer prvo ne vidim nikakav značaj tome, a i nisam želela da pominjem to, jer je bio tvoj trenutak. Nadam se da mi ne zameraš, ti poznaješ njega i znaš verovatno zašto je to tako i uradio. Eto, čisto da ja budem čista, da ti kažem, jer se to očekivalo od mene - glasila je poruka koju je Luna poslala Staniji, a potom se oglasio i Marko Miljković na Instagramu:

Luna Đogani
foto: Ata Images

- Hvala Asmine za ružu, pravi si džentlmen. Da ne bude da samo Stanija prima ruže.

Za sada još uvek nije poznato šta se desilo i zbog čega je Luna ovako reagovala, ali sve u svemu, Asminov gest je sve oduševio.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:40

Stanija se počastila novim autom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track