FAVORITI: Sara, Mirna i Nevena spremne za Beosong
Foto: Tanjug

Prve nastupaju

FAVORITI: Sara, Mirna i Nevena spremne za Beosong

Stars -
Vežbamo gotovo svakog dana, a s obzirom na to da je pesma brzog ritma, uveliko se radi i na koreografiji, kaže Sara Jovanović

Finalistkinje "Prvog glasa Srbije" Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović nastupiće na Beosongu, koji će se održati sledeće nedelje, pod rednim brojem jedana.

Srpskog predstavnika na "Evrosongu" izabraće publika putem SMS glasova, a pošto su ove talentovane devojke stekle velike simpatije kao finalistkinje "Prvog glasa Srbije" mnogi smatraju da su favoriti i na Beosngu.

"Naša pesma se zove “Ljubav je svuda”, vrlo je zanimljiva, posebna i brza. Autori Saša Milošević Mare i Marina Tucaković su se baš potrudili da u pesmi istaknu karakter svake od nas tri i nadam se da će se dopasti publici", kaže Sara Jovanović.

Sara ističe da su njih tri izuzetno srećne što su posle uspeha u “Prvom glasu Srbije” dobile priliku da nastupe na nacionalnom izboru za “Evrosong”, koji će od 14. do 18. maja biti održan u Malmeu.

"Prosto je neverovatno kako nam se stvari brzo dešavaju, vrlo smo uzbuđene i jedva čekamo "Beosong". Vežbamo gotovo svakog dana, a s obzirom na to da je pesma brzog ritma, uveliko se radi i na koreografiji. Iako smo u “Prvom glasu Srbije” mnogo toga pokazale, ovaj nastup će biti veliko iznenađenje za sve", izjavila je Sara.

Povodom komentara da su sve tri zaslužile trijumf u muzičkom takmičenju, Sara kaže da se možda baš zbog toga svaka od njih oseća kao pobednica."Sve tri smo doživele veliki uspeh i dobile pohvale još dok je trajalo takmičenje, tako da sada svi znaju za nas. Nismo se promenile, ostale smo drugarice i presrećne smo zbog svega što nam se dešava. Između nas nema takmičarskog duha i rivaliteta, posebno ne u onom negativnom smislu. Družimo se i zdušno smo posvećene cilju koji je pred nama, a to je što bolji nastup na “Beosongu”", kaže Sara Jovanović, naglasivši da će se posle priče oko “Evrosonga” svaka posvetiti solo karijeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track