TRANSFORMACIJA: Aleksandra Prijović u atraktivnom izdanju!

TRANSFORMACIJA: Aleksandra Prijović u atraktivnom izdanju!

Stars -
Izgleda da je Prijovićeva poslušala kritike jer se na snimanju emisije "Grand šou" pojavila u nesvakidašnjem, atraktivnijem izdanju, a fotografiju je postavila na svoj Fejsbuk nalog

Mlada pevačica Aleksandra Prijović navikla je publiku tokom takmičenja "Zvezde Granda“ da je gleda u haljinama u kojima je delovala elegantno.

Zbog svojih izdanja na sceni dobijala je i zamerke da izgleda starije i često je dobijala savete da bi trebala da se oblači u skladu sa svojih 17 godina.

Izgleda da je Prijovićeva poslušala kritike jer se na snimanju emisije "Grand šou" pojavila u nesvakidašnjem, atraktivnijem izdanju, a fotografiju je postavila na svoj Fejsbuk nalog.

Da li će se njenoj publici koja ju je navikla u smernim izdanjima dopasti kao "vamp" pevačica, ostaje da vidimo, ali sudeći po komentarima ispod fotografije, svi su oduševljeni.

Inače, ona ovih dana promoviše svoju pesmu "Još večeras plakaću za tobom“ koja je pobrala za sada odlične kritike, a sama Aleksandra se nada da će to biti pesma koja će trajati duže od jednog leta.

Aleksandar, osim po lepom pevanju, poznata je i po aferi sa pobednikom Zvezda granda 2013., Amarom Giletom Jašarspahiće.

Podsetimo, pričalo se da su Zvezde Granda Aleksandra Prijović i Amar u tajnoj vezi, a te priče su se još više raširile posle njegove pobede kada mu je Aleksandra, na slavljeničkoj žurki, na uvce otpevala dve pesme.

Bosanski mediji su čak pisali da je pobednik Zvezde Granda morao da spreči tuču između Giletove simpatije Emine i Aleksandre. "Mi se družimo i najbolji smo prijatelji, ali ne znam da li će nešto da se desi iz tog prijateljstva."

http://www.youtube.com/watch?v=88iGt0yBTrU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track