DARIJA STANOJEVIĆ OTKRILA POL BEBE: Pevačica zbog ljubavi donela veliku odluku!
Foto: Printskrin

Porodica na prvom mestu

DARIJA STANOJEVIĆ OTKRILA POL BEBE: Pevačica zbog ljubavi donela veliku odluku!

Stars -

Pop pevačica Daria Stanojević juče je nakon pregleda saznala da će njen budući suprug Spasoje Vujović i ona dobiti sina.

"Sumnjala sam i ranije da je muško dete, ali se tek sada potvrdilo nakon pregleda kod doktora. I moj budući muž i ja smo se nadali da bude sin i želja nam se ostvarila. Sada ostaje da samo sve protekne kako treba do porođaja", otkrila je Daria.

Ova pevačica se proteklih dana posvetila i organizaciji svadbe. Kako saznajemo, ona će sudbonosno "da" izgovoriti u Subotici, gde će biti organizovano svadbeno veselje u septembru. Porodica njenog budućeg supruga živi u Subotici i tamo imaju firmu, a ovaj grad na severu Srbije uskoro će i u ličnoj karti pevačice stojati kao mesto prebivališta.

"Nas dvoje ćemo živeti u Subotici. Zbog ljubavi, naravno da sam spremna da promenim mesto i da se preselim.Naravno, često ću dolaziti u Beograd kod svojih i zbog karijere, ali želim da budemo zajedno u Subotici i da zajedno brinemo o budućem detetu", rekla je Daria.

Ovu pop pevačicu uskoro očekuje premijera i novog spota za pesmu "Nedostižna", ali dok se ne porodi, ona neće nastupati, jer smatra da nije bezbedno da peva dok je u drugom stanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track