ERA IZNEO PRLJAV VEŠ: Saška je tražila sliku mog polnog organa
Foto: Damir Dervišagić

Bez dlake na jeziku

ERA IZNEO PRLJAV VEŠ: Saška je tražila sliku mog polnog organa

Stars -
Ojdanić ispričao u „Parovima“ da je bio zaljubljen u Karanovu i da ju je proganjao, zbog čega se pevačica naljutila, izvređala ga i polila kafom

Era Ojdanić je u rijalitiju „Parovi“ odao tajnu da je bio zaljubljen u Sašku Karan. On je svojim cimerima otkrio da ju je proganjao, ali i da je ona tražila da joj pošalje sliku svog polnog organa.Folker je ispričao sve o tome kako se udvarao koleginici i napomenuo da je nije osvojio, ali da je siguran da je ona ipak prema njemu gajila simpatije.Pohvalio se- Ajde ti, matora drtino, slikaj svoj polni organ i pošalji mi sliku - ispričao je Era šta mu je Saška svojevremeno tražila, nakon čega je ona skočila i počela da ga juri oko stola kako bi ga udarila.- Sram te bilo, šta lupetaš, budalo jedna. Ti nisi normalan - histerisala je Karanova.Ojdanićevu priču potvrdila je i Vesna Rivas, koja je ukućanima rekla da ju je Era molio da ga smuva s pevačicom.- Era me je sedam godina molio da ga spojim sa Saškom. On je tada imao troja kola, jednima se odveze nekoliko kilometara, zatim uzme druga, pa treća, kako Saška ne bi primetila da je prati. Sve je radio da zavara trag, a ona, kad bi ga provalila, bacala mu je kamenje na šoferšajbnu. Nije mogla da ga otera od sebe - prepričavala je stanarima luksuzne vile Vesna Rivas.

Saška: Sram te bilo, šta lupetaš, budalo jedna. Ti nisi normalan
Saška: Sram te bilo, šta lupetaš, budalo jedna. Ti nisi normalan

Sašku Karan su toliko pogodili ovi navodi, te je u jednom momentu kafom polila Eru i otrčala u toalet plačući.Inače, folker je cimerima otkrio i da je pre 30 godina snimio porno-film u Australiji i da su mu mnogi nudili veliku svotu novca da ga objavi, ali on nije pristao.Muž pobesneo na EruPozvali smo Saškinog supruga Aleksandra Gazivodu za komentar, a on je poručio Ojdaniću da će se nakon završetka „Parova“ obračunati.- On je deda, jednom nogom u grobu, ja jedva čekam da izađe da se obračunam s njim - ispričao je Aleksandar za Kurir i dodao da Era laže.- Era je najveći smrad na estradi. Znate da pre trideset godina nije postojao način da se pošalje takva slika, a sve ovo je njegova osveta. Saška nije nikad htela da bude s njim - brani svoju ženu Gazivoda.

Maca opet o seksuHOĆU TROJKU S NEMANJOM I NJEGOVOM ŽENOMMaca Diskrecija priznala je da je bila s mnogo oženjenih muškaraca, pa je na pitanje voditeljke da li joj se sviđa Nemanja Nikolić, potvrdno odgovorila.- Nemanja je super, a i njegova žena je baš slatka. Rado bih se upustila s njima u trojku - bila je iskrena bosanska starleta.

Gužvali se čaršaviZORICA I GASTOZ ZAVRŠILI U KREVETUZorica Dukić je nakon samog ulaska u rijaliti izjavila da je napolju čeka dečko i da nema šanse da bude s nekim iz vile. Međutim, izgleda je nekadašnja pobednica „Parova“ rešila da svog dragog ostavi jer je ljubav između nje i Gastoza sve jača. Naime, pre nekoliko večeri njih dvoje su bili zajedno u krevetu, gde su se toliko strasno ljubili, kao da nikog sem njih dvoje nije bio u sobi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track