(FOTO) VODITELJKA POTPUNO SLOMLJENA: Evo šta je rekla posle incidenta u studiju!
Foto: Printskrin

Jedva izlazi na kraj sa bivšim farmerima

(FOTO) VODITELJKA POTPUNO SLOMLJENA: Evo šta je rekla posle incidenta u studiju!

Stars -

Iako su mnogi mislili da će na žestoke sukobe biti stavljena tačka po završetku rijalitija, učesnici Farme nastavili su svoje ratove.

Oni se i dalje viđaju u specijalnim emisijama koje, kao i do sada, vodi Dušica Jakovljević, pa se još jedno okupljanje bivših farmera održalo sinoć na Televiziji Pink, kada su gledaoci postavljali pitanja svojim rijaliti favoritima.

Kao što se i moglo očekivati, ponovo je došlo do žustrih svađa u studiju, a nekolicina farmera prešla je granicu, pa su izazvali pravi haos. Akteri jedne od najburnijih svađa bili su Jelena Golubović i Miki Mećava, koji su se u studiju ispolivali vodom i jogurtom, pa su se tokom žive emisije svi razbežali po studiju, pa i voditeljka, kojoj ovo nije prvi put da prisustvuje nimalo prijatnim scenama.

Dušica se pomerila u stranu i sačekala je da se čitava situacija primiri, pa je podsetila farmere da se ne nalaze na seoskom imanju, već u televizijskom studiju i zamolila ih je da povedu računa o svom ponašanju.Emisija je Dušici prilično teško pala, pa je po njenom završetku objavila selfi sa zanimljivom porukom.

– Nije lako s farmerima – napisala je Dušica u opisu fotografije, što dodatno oslikava njen izraz lica.

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track