GORDANI SMETA ŠTO JE DUDIĆ POMINJE: Šabanova žena preti Hasanu tužbom!
Foto: Damir Dervišagić

Samo ga čeka

GORDANI SMETA ŠTO JE DUDIĆ POMINJE: Šabanova žena preti Hasanu tužbom!

Stars -
Goca je rešila da stane na put Hasanu, pa mu je poručila da će se videti na sudu ukoliko ponovo u usta uzme nju i Šabana

Pevač Hasan Dudić nedavno je za jedan nedeljnik ispričao da Šaban Šaulić i njegova supruga Gordana imaju ljubavne afere, iako su u braku, a to je estradnom paru veoma zasmetalo.

Revoltirana ovim izjavama, Goca je rešila da stane na put Hasanu, pa mu je poručila da će se videti na sudu ukoliko ponovo u usta uzme nju i Šabana, tvrdi izvor blizak porodici Šaulić.

Kada su pročitali Hasanov intervju, Šaban i Goca su se ozbiljno posvađali, a zatim odlučili da prekinu svaki kontakt s njim.

"Kada je Hasan ušao u „Parove“, postao je prijatelj sa Cucom i Goca je tada zabranila Šabanu da se viđa i komunicira s njim. To je trajalo neko vreme, da bi se njih dvojica ipak pomirili. Sve bi bilo u redu da Hasan za jedan časopis nije dao intervju u kojem je rekao da Šaban i Goca, iako su u braku, imaju ljubavne avanture sa strane. Kada je pročitala taj intervjuu, Goca se baš naljutila i posvađala se sa Šabanom.

Nakon toga, pozvala je Dudića i rekla mu da će ako još jednom pomene njenog supruga i nju podneti tužbu protiv njega, jer nema smisla da priča gluposti i dobija prostor u medijima preko njih. Šaban se takođe naljutio, ali je mnogo mekši od Goce. Njega ljutnja brzo prođe i svima sve oprosti na kraju", priča nam izvor blizak kralju narodne muzike i dodaje da je Gordana ozbiljna što se tiče tužbe.

"Ona neće odustati, ako vidi da ih Hasan još jednom negde pomene, odmah ide kod advokata, jer ne postoji drugi način da ga zaustavi", završava priču za "Alo" dobro obavešteni izvor.

Pozvali smo gospođu Šaulić kako bismo proverili ove informacije, ali nam se ona do zaključenja broja nije javila, dok nam je Dudić objasnio o čemu se tačno radi.

"Moja izjava je izvučena iz konteksta. Ja sam rekao da vi, novinari, najbolje znate ko šta radi. Oni su na mene ljuti bez razloga, ovo prema meni je nepravda. Ja mog brata Šabana volim više od života i život bih dao za njega. Ne mogu ja da mrzim snajku, kad je rodila mom bratu troje dece. I ono za Cucu, ja sam se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, ali šta ću sad. Nema Goca zbog čega da me tuži, kad ja o njoj nikad ništa loše nisam rekao, niti bih", rekao nam je Hasan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track