VRAĆA SE U NORMALU! JK izlazi iz kuće samo zbog snimanja Zvezda Granda, a evo šta kači po društvenim mrežama: Iz Kine se vratila neraspoložena i mrzovoljna, ali ovo je morala da uradi! POSAO JE POSAO! (VIDEO)
Foto: Sonja Spasić

DRŽI SE

VRAĆA SE U NORMALU! JK izlazi iz kuće samo zbog snimanja Zvezda Granda, a evo šta kači po društvenim mrežama: Iz Kine se vratila neraspoložena i mrzovoljna, ali ovo je morala da uradi! POSAO JE POSAO! (VIDEO)

JK afera -

Jelena Karleuša u strogoj tajnosti vratila se u srpsku prestonicu iz Kine. Tamo je sa naslednicama boravila kod supruga Duška Tošića, pa su u porodičnom okruženju proslavili njegov rođendan.

Po povratku, porodični dom na Dedinju napušta isključivo zbog snimanja "Zvezda Granda". Prvi put u javnosti viđena je kada je izašla iz automobila i utrčala u studio na Košutnjaku.

1 / 5 Foto: Sonja Spasić

Prvu objavu na Instagramu iskoristila je da zamoli zle jezike da ne koristi njene devojčice Niku i Atinu "u bolesnim željama da se njoj naudi". Objava je posle nekog vremena misteriozno nestala.

foto: Printscreen

"Mediji su odigrali najstrašniju ulogu protivno zdravom razumu, istini, novinarskom kodeksu. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - i neka ćuti. Za kraj, apelovaću. Ne stavljajte mi decu na naslovne strane. Ne koristite moju decu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji....", glasio je apel u celosti.

Tokom prvog dana snimanja, kako s enavodilo, bila je mrzovoljna i neraspoložena.

Ipak, uspela je da se "pomeri" i zaigra, kao i fotografiše sa kolegama iz žirija ZG.

1 / 9 Foto: Printscreen Grand News

Prva objava koja podseća na njene standardne objave svakako je Instagram priča u kojoj je pokazala šta je nosila drugog dana snimanja ZG.

foto: Instagram screenshot

Trećeg dana, pevačici se omakao smešak pri izlasku iz automobila, u narandžastom topu koji zbog boje simbolizuje hrabrost, bogatstvo, napredak generalno.

Podsetimo, Jelena je pre put u Kinu demantovala sav sporni materijal koji kola internetom, ističući da na eksplicitnim fotogrfijama nije ona. Bosanski fudbaler je, pak, zdušno tvrdio da su sve fotografije, prepiska i snimci dokaz njihove tajne dvogodišnje ljubavi.

Karleuši tokom lavovske borbe najveću podršku pružaju porodica, prijatelji i mnogobrojne kolege koje su i javno osudile Vranješov potez.

foto: Marija Dejanović

Kurir.rs/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track