KRISTIJAN: Moja žena će prebiti Balerinu! IVANA: Sve su kopije, samo sam ja original!
Foto: Damr Dervišagić

Španska serija: Kristijan Golubović proslavio rođendan bez ljubavnice

KRISTIJAN: Moja žena će prebiti Balerinu! IVANA: Sve su kopije, samo sam ja original!

Stars -
Jelena laže da ću ostaviti suprugu zbog nje. Da je došla na žurku, nastao bi haos, kaže kriminalac. Ivana je na proslavi četiri puta naručila pesmu „Original“, koju je na sav glas pevala suprugu

Kristijan Golubović je u nedelju uveče u jednom klubu u Kraljevu proslavio 46. rođendan u društvu supruge Ivane, sina i najbližih prijatelja.Golubovića je sve vreme čuvalo obezbeđenje, ali se kriminalac potrudio da se jednako posveti svim gostima. Najveselija je bila Kristijanova supruga Ivana, koja je sve vreme đuskala i nazdravljala s njegovim sinom Lazarom, koji je u klubu bio s devojkom.

Goluboviću su fanovi u ponoć priredili iznenađenje, kada mu je konobar doneo tortu ukrašenu njegovim slikama i krunom. Supružnici su sve vreme naručivali pesme jedno drugom. Golubović je ženi poručio pesmu Medenog meseca „Ivana“, a potom mu je ona na sav glas pevala: „Mili moj, svaka kopija bi da bude kao original!“ I tu pesmu Nataše Bekvalac je te noći naručila četiri puta!

Luda žurka... Golubovići sa Zvezdanom Anđićem i Tinom Ivanović
Luda žurka... Golubovići sa Zvezdanom Anđićem i Tinom Ivanović

Stavio tačku

On tvrdi da nikad neće ostaviti suprugu zbog Jelene Milošević Balerine.- Ma kakva Balerina, ona sve laže! Nije tačno to što je pričala da je volim kao ženu, da ću svoju Ivanu ostaviti zbog nje i svašta nešto. Da želim da budemo zajedno, rođendan bih slavio s njom u Novom Sadu, a ne sa suprugom u Kraljevu. Ne želim više da pričam o Balerini, hoću da stavim tačku na tu temu!

Pokazivao ožiljke

Kriminalac je na slavlje pozvao sve bivše farmere, ali su došli samo supružnici Zvezdan Anđić i Tina Ivanović.- Zvao sam i Balerinu, ali se ona nije pojavila. Pretpostavljam da nije došla zbog moje žene jer bi nastao haos da su se srele. Ivana bi je napala zbog njenih priča da je volim. Ma, izbio bi opasan fajt. Da sam na Balerininom mestu, ne bih ni ja došao, trudio bih se da izbegnem probleme. Šta da radim kad se žene otimaju oko mene, a imaju i zbog čega, moj zmaj je svemoguć - kaže s osmehom.Ponesen dobrom atmosferom, kriminalac je skinuo košulju i gostima pokazivao tetovaže i ožiljke.- Ivana mi je poklonila cipele i sat, ali njena najmanja sitnica meni znači više i od najskupljeg automobila - kaže Golubović za Kurir.

Supruga otkrilaPRAVIMO JOŠ JEDNU BEBU!Kristijanova žena Ivana otkrila nam je njihove planove.- Hoćemo da proširimo porodicu, radimo na drugoj bebi. Srećni smo i niko nas neće razdvojiti - kaže Ivana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track