ON JE OČUH ZA PRIMER: Dok Seve radi, Igor čuva njenog sina!
Foto: Aleksandar Jovanović

Mala porodica

ON JE OČUH ZA PRIMER: Dok Seve radi, Igor čuva njenog sina!

Stars -
Kao da je njegov Kebin naslednik prošetao trogodišnjeg Aleksandra Knez Mihailovom dok je Vučkovićeva van Beograda obavljala poslovne obaveze

Igor Kojić prihvatio je Severininog sina Aleksandra kao da je njegovo dete, pa mu je maksimalno posvećen.I pored toga što trogodišnji naslednik njegove žene, kojeg je dobila u vanbračnoj zajednici s milionerom Milanom Popovićem, ima dadilje, on želi da ga čuva kada mu je majka zauzeta. Tako je naš paparaco uslikao sina Dragana Kojića Kebe s dečakom u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda. Kako smo saznali, Severina nije bila u Beogradu i završavala je neke poslovne obaveze, a Igor je za to vreme brinuo o detetu, pa je s malim otišao u šetnju.Aleksandar je odlično prihvatio Igora, koji je pokazao da je očuh za primer. U početku šetnje držao je maminog muža za ruku, a onda ga je pustio i počeo da trčkara. Kojić ga je sve vreme pratio. Nakon petnaestak minuta šetnje, napustili su pešačku zonu, seli u automobil i odvezli se u pravcu Bežanijske kose, gde živi porodica Kojić.

Posvećen detetu... Aleksandar i Igor
Posvećen detetu... Aleksandar i Igor

Kako saznajemo, Seve je sutradan stigla u Beograd, gde je boravila do popodnevnih sati, a potom je zajedno sa sinom otputovala kod majke u Split.

Podsetimo, Severina i Igor su se venčali u crkvi u Hrvatskoj, a građansko venčanje i svadba zakazani su za 22. novembar u jednom luksuznom hotelu na Novom Beogradu. Na ovom veselju biće oko 500 zvanica, a mladenci će, kako tvrde izvori, na proslavu potrošiti 52.000 evra.

Inače, Seve je još pre mesec dana odabrala da pred matičara ode u venčanici koju je za nju kreirala prijateljica Matija Vuice, a nosiće i još tri haljine.

Noć vešticaSEVE KAO KOSTURSeverina je u Sloveniji na koncertu proslavila Noć veštica. Pevačica je ispoštovala ovaj praznik i lice oslikala maskom Katrin, najpoznatije figure u Španiji tokom Dana mrtvih. Ona se sa maskom na licu pojavila na koncertu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja