OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Semir i Gabi pružili ruku pomirenja i izvinili se porodicama!
Foto: Printskrin

Preokret

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Semir i Gabi pružili ruku pomirenja i izvinili se porodicama!

Stars -
Sedam dana žestokih svađa, nekoliko puta su pokušali da popričaju smireno, ali tek večeras su to i uspeli

Semir Džanković je na imanju tek nedelju dana ali njegov boravak su obeležile svakodnevne svađe sa Gabrijelom Pejčev sa kojom se odlično poznaje iz spoljnjeg sveta.

Nekoliko puta su pokušali i da razgovaraju normalno ali ni jedan razgovor nije uspešno završen. Međutim, voditeljka Dušica ih je posetila na imanju, sa oboje istovremeno pričala i uspela da ih pomiri. Ne samo to, uspela je da izazove i emocije, ali i to da se oboje izvinu porodicama.

"Ja i Gabi smo imali malo svađa i prepirki ali sinoć smo porazgovarali. Mirnije nego inače što ste mogli da vidite, nadam se da je stavljena tačka na sve ovo. Suđeni smo da smo na istom mestu, da smo tu, ali meni ne smeta ni komunikacija nikakva, nemam ništa protiv", rekao je Semir, a onda se oglasila i Gabrijela.

"Posle svega što je bilo i posle uvreda koje smo izgovorili mislim da nema potrebe da komuniciramo osim dobro jutro i dobar dan. Ne verujem da ćemo biti postavljeni da imamo neke zajedničke zadatke, osim ako smo primorani, ali nema potrebe da se naša komunikacija nastavi. Sinoć smo počeli da pričamo mirno i staloženo ali to nije moguće. Sa moje strane nije moguće jer su izgovorene velike uvrede, zato sam rekla da ćemo se videti na sudu da vidimo ko, šta, kako i koliko", rekla je Gabi.

Ukoliko nisu rekli sve jedno drugom, Dušica im je dala još jednu šansu da izgovore ako imaju još nešto.

"Nemam ništa više da joj kažem, iskreno. Ne želim da je gledam u pči. Jednostavno sve ono što se napolju izdešavalo, naslovi, novine, sve me to iznervirao. Došao sam do informacija da je to Gabi dala, pa je bolje da budemo u odnosu kao što je ona rekla. Sve mi je pomućeno u glavi, ona tvrdi da nije dala tu priču a ja ne znam šta je istina. Za dobro moje porodice bolje da smo stranci, ne smeta mi njeno prisustvo ali da se družimo ne možemo. Sve što joj je potrebno, ja ću uvek da joj pomognem, ali veće druženje nije moguće", rekao je Semir a onda je Gabi ipak želela da popusti.

"Meni je žao što Semir nije ovde od samog početka da budemo jednaki a ne da uđe 50 dana posle sa tim da je čuo ovo ili ono. Posle svih uvreda ne mogu da mu pređem jer ovo gleda moja majka, brat, familija, porodica, i da ja sada sednem ovde i pružim ruku takvom čoveku zaista ne mogu", rekla je Gabrijela i dodala:

"Želim da se izvinim i mojoj porodici i njegovoj. Rekli smo mnoge stvari u afektu. Ja njega poznajem, on je mnogo dobar čovek ali oboje smo rekli bezbroj ružnih stvari. Volela bih da mogu da funkcionišem ovde normalno, on mi ne smeta kao osoba, ali prosto mi moj ponos ne dozvoljava da pređem preko svega.

Semir se složio i on je potvrdio da je rekao mnogo toga što nije želeo ali i da bi joj pomogao ukoliko bi joj se nešto loše desilo, ukoliko bi je neko napao na imanju i slično.

"Evo i ja hoću da se izvinim njenoj majci i bratu koje znam i poštujem. Žao mi je što smo rekli mnoge reči koje nismo želeli", rekao je on a onda je naterao Gabrijelu da se ponovo izvini, što je ona i učinila.Dušica ih je sve vreme nagovarala da se drugarski rukuju i zagrle drugarski. Njima je to bilo mnogo teško ali na kraju su pristali da se ipak rukuju. Oboje su bili nasmejani i priznali da su tek večeras konačno normalno pričali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track