POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA MLADE SNAJKE: Otac je išao na more u Dubai, a sestra i ja smo KUMILE za...
Foto: Printscreen

Bili su bogati, a onda je otac našao ljubavnicu

POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA MLADE SNAJKE: Otac je išao na more u Dubai, a sestra i ja smo KUMILE za...

Stars -

Kristina Živković, jedna od najlepših takmičarki rijalitija Snajke, otvorila je dušu i ispričala kako je život nije mazio.

"Bili smo imućna porodica, dok naš otac nije počeo ljubavnu vezu sa jednom devojkom. Tada je počeo da tuče majku, a ubrzo nas je i napustio. Nismo imali pare za knjige,a on je išao na more u Dubai", počela je svoju ispoves Kristina.

"Imala sam 10-12 godina. Moj otac je tukao mamu i sve je to išlo preko mene. On je nju, kako je pričao, nju ostavio zbog cigareta. Moj tata je imao štand na Sajmu gde je prekoputa tog štanda bila sadašnja maćeha. Ja kao dete videla sam da se muči da očisti, a ja sam otišla da joj pomegnem, ne znajući da će to biti moja maćeha", plačnim glasom je pričala.

"Otac je majku izbacio iz kola, gledala sam to i brinula sam na ekskurziji. Prešli smo onda da živimo kod babe i dede, a mama je morala sa policijom da ide . Možda me otac i danas voli, ali to ne pokazuje. Videla sam ga nedavno, i poslvađali smo se jer nije hteo da mi da para, a pre toga je bio sa sinom i ženom na Kipru. Njegov sin ima sve, a sestra i ja ništa", plakala je Kristina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja