SKANDALOZNA PREPISKA ZADRUGARA I POZNATOG GLUMCA ISPLIVALA U JAVNOST! OGLASIO SE TOMOVIĆEV PRIJATELJ: Kakav biseksualac, Stanija i Vlada će da pobede sve!
Foto: Printscreen

OBJASNIO

SKANDALOZNA PREPISKA ZADRUGARA I POZNATOG GLUMCA ISPLIVALA U JAVNOST! OGLASIO SE TOMOVIĆEV PRIJATELJ: Kakav biseksualac, Stanija i Vlada će da pobede sve!

Rijaliti -

Vladimir Tomović privukao je ogromnu pažnju javnosti otkako se pojavio u "Zadruzi 2", a zainteresovanost za njega nastavila je da raste posebno kada je stupio u vezu sa Stanijom Dobrojević. Međutim, totalni haos nastupio je onda kada je u javnost isplivala zadrugarova prepiska sa jednim poznatim glumcem, kojem je navodno slao poruke eksplicitnog sadržaja. Isto važi i za dotičnu prepisku sa Brendonom sa kojim trenutno deli životni prostor u rijalitiju.

Iz tog razloga, oglasio se jedan Tomovićev prijatelj, koji je izneo o čemu se tu zapravo radi.

foto: Printscreen Pink

"Što se tiče Brendona, to je laž da se Vladimir dopisivao sa njim i to svi znaju. Kada je Brendon bio u drugom rijalitiju, on je i sam priznao da se nije dopisivao sa njim, te da su njegovi fanovi zapravo napravili tu prepisku. Kada se to desilo, ja sam zvao Vladinog brata i on mi je potvrdio to", rekao je Pinku Bojan a onda i objasnio kakva je priča zapravo sa glumcem.

foto: Printscreen Pink

"Devojka sa kojom je isplivala ta prepiska zapravo je Vladimirova bivša. Njih dvoje su bili zajedno neko vreme, a kada su raskinuli ona se smuvala sa tim glumcem. Posle toga je Vladimir njoj slao te slike na kojima je go, koje sada kruže po novinama, i onda ga je taj glumac zvao da ga pita da li je slao, on je priznao, poslao njemu te fotografije da utvrde da su one u pitanju i to je to", razjasnio je Bojan.

On je, takođe, siguran da će veza između Stanije i Vladimira i te kako potrajati, bez obzira čak i na nesuglasice koje se paru prilično često dešavaju.

"Mislim da hoće, mislim da će on istrpeti sve jer se baš zaljubio. On je i pre ulaska u rijaliti pričao da mu se sviđa baš takva devojka. Izdržaće oni sve i ići do samog kraja", bio je siguran Vladimirov drug.

Što se sukoba sa Miljanom i Marijom Kulić rekao je sledeće:

"Mislim da su one obe zaljubljene u njega, ili to ili je neka šifra, ne znam, uglavnom videćemo šta će biti sa njima."

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track