kakva provokacija

SEKS BOMBA SE OPUSTILA! EVO ŠTA JE RADILA S BIVŠIM LJUBAVNIKOM DOK JE POZDRAVLJALA MUŽA: Prijatelji Pavla Jovanovića očekuju pomirenje? ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti -

Dragana Mitar i njen bivši ljubavnik koji se nedavno priključio ekipi zadrugara, Pavle Jovanović, privlače ogromnu pažnju javnosti. Iz tog razloga Bora i Bane tokom "Amnezije" nisu propustili da ih spomenu, ali i ugoste i prenesu im navodne pozdrave prijatelja. U pitanju je pismo podrške za njihovu ljubav, što je i te kako šokiralo javnost.

Draganin suprug povodom ovog gafa još uvek se nije oglasio.

"Pavle, vidi se da ima emocije i ljubavi između Dragane i tebe. Od kada si si došao u Belu kuću, Dragana se promenila. Očekujemo iskrenost od vas dvoje, neka sve gori. Pozdrav od Srećka i ekipe", pročitali su voditelji pismo.

"Meni je drago da je ušao moj drug Pavle u rijaliti, jer zajedno smo jači", kroz osmeh prokomentarisala je Dragana, a onda muža poslednjeg pozdravila gostujući na radiju koji zabavlja čitav Imaginarijum, ali i šire.

"Želim da pozdravim svog supruga koji gleda kod kuće", zaključila je ona pošto je poželela srećne praznike porodici, sinu Jovanu, pa i drugarici Nataši Moskvi.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track