ZAŠTO SLUŠAŠ LJUDE ŠTO TI PUNE GLAVU?! Marija u suzama otkrila Miljaninu najveću tajnu i samo se još čeka da dođe Zola (VIDEO)
Foto: Printscreen

ZAŠTO SLUŠAŠ LJUDE ŠTO TI PUNE GLAVU?! Marija u suzama otkrila Miljaninu najveću tajnu i samo se još čeka da dođe Zola (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić, koja je u drugom stanju i čeka bebu sa Zolom, otkrila je da čeka da u Imaginarijum dođe Zola kako bi znala kakvu odluku da donese, dok je njena mama Marija grcala u suzama.

"Miljana, zašto slušaš ljude okolo što ti pune glavu? Ti si odrasla žena", glasilo je pitanje za Miljanu.

"Zato što imam potrebu sve da čujem, ne bih želela drugi put da pogrešim, svakog da saslušam, a svoje odluke donosim isključivo sama. Vreme prolazi, svaki dan je bitan i iskreno iščekujem da neke stvari raščistimo, da mi neke stvari razjasni kad dođe Zola", objasnila je Miljana.

"Ona nije glupa, vrlo je bistra, apsolutno joj je sve jasno i pre nego što su joj Bane i Bora pričali, nego traži slamku spasa jer joj je žao da se prekine jedan život. Ja stojim pri svom stavu, sve sam videla, ništa me ne zanima, ona ima priliku da razjasni, ali je već donela odluku. Ubeđena sam da ona u Zolu nema poverenja", rekla je Marija.

Marija je i ovom prilikom iznela svoj stav o trudnoći, kao i mišljenje da će Miljana u svakom slučaju uraditi po svojoj želji i jecajući istakla da joj je žao što je Miljana ispala ''budala''.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track