Najnovije vesti

OSTALI BEZ ZUBA, SA POLOMLJENIM NOSEVIMA,  NOGAMA I RUKAMA! Iva Grgurić navlačila bogate starkelje, a onda ih ŽESTOKI MOMCI pljačkali! Ojadili desetine dekica, ali su naleteli NA NJEGA
Foto: Printscreen

bacala udicu matorcima sa parama

OSTALI BEZ ZUBA, SA POLOMLJENIM NOSEVIMA, NOGAMA I RUKAMA! Iva Grgurić navlačila bogate starkelje, a onda ih ŽESTOKI MOMCI pljačkali! Ojadili desetine dekica, ali su naleteli NA NJEGA

Rijaliti

Iva Grgurić živela od para koje je navodnopljačkala od bogatih matoraca zajedno sa grupom žestokih momaka. Ova kontroverzna učesnica rijalitija "Zadruga 3" nije nimalo naivna i slatka kako izgleda na malim ekranima. Iako je jedan deo njene užasne prošlosti isplivao na videlo, navodno postoje još gore stvari koje će tek šokirati domaću javnost.

 

Naime, ona je navodno u jednom periodu svog života tipovala dobrostojeću gospodu, koju su kasnije pljačkali njeni drugari sa kojima je delila zaradu.

foto: Printscreen

"Iva je rano počela da se bavi mutnim radnjama. Ona nikada nije bila sposobna da radi nešto pošteno i normalno. Uvek je sebe videla na visokoj nozi i ništa manje nego kao bogatašicu koja ima sve što poželi. Kako nije rođena u imućnoj porodici i nije mogla od njih ništa da traži jer ni oni nisu imali, Iva je odlučila da nađe načina da ostvari svoje hirove. Počela je da se kreće u bogataškim krugovima, tamo gde ima matorih lovatora. Onda se vrlo brzo povezala sa grupom žestokih momaka, koji su zajedno sa njom obavljali kriminogene radnje svuda gde je to bilo moguće. Iva bi odlazila u skupocene restorane, hotele i spa-centre, gde je bacala udicu matorcima sa parama. Kada bi shvatili da ih želi jedna tako dobra riba kao što je ona, oni su za njom slepo trčali kao kučići", rekao je dobro obavešten izvor blizak atraktivnoj zadrugarki koja je šokirala region.

 

"Iva je šetala po večerama i ručkovima s tim dedama, navlačila ih na tanak led, rasplamsavala u njima želju. Kada bi počeli da joj, kako naš narod kaže, piju iz dlana, reagovala bi grupa njenih momaka, koji bi matorca opljačkala i ojadila za novac. Iva je bila ta koja im je otvarala vrata ka bogatstvu. Uspeli su da ojade na desetine njih. Ipak, jedna od Ivinih žrtava uspela je da prepozna njene namere. Bio je inteligentan i nije se dao prevariti. Dozvolio je Ivi da sprovede plan zajedno sa momcima, a onda im je napravio zamku u svojoj vili u Zagrebu. Njeni momci su dobili batine, ostali su bez zuba, sa polomljenim nosevima i nogama i rukama. Ivi nije naudio jer je bio slab na nju, ali joj je zapretio zatvorom zajedno sa njenim drugarima ukoliko slučajno ponovo pokuša da uradi nešto slično. Nakon ovoga Iva se zavukla u mišju rupu, a njene tabadžije su napustile zauvek Zagreb", završava izvor blizak starleti iz Hrvatske.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Rijaliti/Foto Pritnscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...