Najnovije vesti

DALILA ODRŽALA LEKCIJU O MORALU! Prozvali je najumišljenijom, pa povilenela: U svakome li vi vidite KONKURENCIJU!
Foto: Printscreen

pobesnela

DALILA ODRŽALA LEKCIJU O MORALU! Prozvali je najumišljenijom, pa povilenela: U svakome li vi vidite KONKURENCIJU!

Rijaliti

Tokom odabira najumišljenijeg zadrugara, "krst" je pao na leđa Dalile Dragojević, a njoj se to nije mnogo dopalo. Istog momenta, rešila je da odgovori, pa je tako u svom stilu održala i lekciju o moralu svim okupljenim cimerima. 

"Što se tiče današnje teme, meni je jako drago što ste mene nabrojali i ne znam da li imam najviše glasova ili ne, ne zanima me. Drago mi je što sam u moru neumišljenih, ja umišljenija. Drago mi je što primećujete nas nebitne, kao što smo Dejan i ja. Vidim da svaki naš potez vas ovde mnogo nervira, kod nas je 'fejk', a kod vas je pravo. Što se tiče komentara Stefana Miloševića, poštujem tvoj stav. Malo pre se nešto desilo, a nisam komentarisala. Kada želite da uvredite nas, osvrnete se na mog supruga gde njega vređate, a mene uzdižete i obrnuto. Ja znam ko je on meni i koliko smo se borili. Nisam znala za raspravu Dejana i Radeta. Vi u svakom vidite konkurenciju, a ne možete nikoga očima da gledate, svako od vas ima visoko mišljenje o sebi! Mateja je najumišljenija osoba, ali ti si kvalitetan momak i nemoj da dozvoliš da te neko ponižava", izjavila je Dalila, a Miljana Kulić nije časila časa već ju je kao iz topa poklopila spominjući Bojanića, jer između njih vlada velika netrpeljivost.

"Kontradiktorna si, ti si navodila ljude za sve i svašta, a znala si da izlaze iz Zadruge! Živeo Miloš Bojanić!" odbrusila joj je ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...