drama

ĆUTIM I TRPIM CEO ŽIVOT, ALI VIŠE NEĆU! Anabeli je dosta svega: Da li znaš koliko me boli uvo kako su DECA?! (VIDEO)

Rijaliti -

Anabela Atijas u raspravi sa Erminom Pašović u zadrugarskom hotelu prebacila joj je zbog načina na koji je dobila ovonedeljni budžet. Ona je tvrdila i da je neko ko uvek izvuče deblji kraj, te da joj je dosta zbog svega što je doživela od svojih najbližih, ističući da je rešila da okrene novi list.

"Ja sam tebi htela da dođem juče i kažem ti - budale praštaju. Ako ti dođeš i kažeš meni: 'Od sada ću te komentarisati, ako mogu Mića i Đedović', tim tonom... Ti si ušla sa tom pričom. Nemoj to da ti bude način i razlog da meni daš veliki honorar", rekla joj je ona.

"A jesi li čula šta sam još rekla?" upitala ju je Emina.

"Rekla si: 'Ja tebe ne poznajem, upoznala sam te ovde'. A ne na taj način. Preko moje životne drame, ja to doživljavam kao životnu dramu", pričala je Anabela.

foto: Printscreen

"Ja sam to htela jasno i glasno da kažem, da on (Gagi) čuje. Da ne ispadnem lažov i da idem njemu iza leđa", branila se Ermina.

"Sa mnom se više neće za*ebavati. Znaš zašto me za*ebava? Zato što ćutim i trpim ceo život. E, više neću. Ne bojim se nikoga i ničega više! I znaš koliko me boli uvo kako se osećaju deca, jer ovde sam jedino ja grbava ispala, jer tu decu sam jedino ja štitila od svih njih", odbrusila je Anabela.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track