Najnovije vesti

ŠOK INTERVJU MLAĐE JOVANOVIĆA! Otkrio šta se radi po MRTVIM UGLOVIMA, pa rekao PRAVU istinu za Lunu i Gastoza
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

sve otvoreno!

ŠOK INTERVJU MLAĐE JOVANOVIĆA! Otkrio šta se radi po MRTVIM UGLOVIMA, pa rekao PRAVU istinu za Lunu i Gastoza

Rijaliti

Mlađan Jovanović izbačen je iz rijalitija "Zadruga" vreme provodi u svom kafiću, gde se odigrala "saga" Lune Đogani.

Naime, u tom kafiću je Luna Đogani sedela sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a samo nekoliko zgrada odatle se nalazi i Nenadov stan u kojem je bila na dan pomirenja sa Markom Miljkovićem i zapravo on ju je tu i dovezao.

Mlađa nam je otkrio i mesto gde je Luna sedela i šta se tačno dogodilo.

Kako se osećaš nakon napuštanja rijalitija? - Iskreno, mislio sam da će mi biti mnogo teže kada izađem, ali sam se brzo restartovao, krenuo sam odmah da radim, tako da nemam ni previše vremena da razmišljam o rijalitiju, jer sam po ceo dan oko posla.

foto: Printscreen

Šta je ono što te je najviše razočaralo nakon što si napustio Imaginarijum? - Rijaliti kao rijaliti, normalno sa svih strana dolaze informacije za različite ljude unutra, ali ne može puno toga da dopre do mene. Ono što me je najviše razočaralo je vezano za Nininu majku, kada sam čuo šta je žena sve izgovarala za mene i koliko me je vređala i koliko je lajvova imala, tako da to je ono što me je najviše razočaralo. Krivo mi je što nije barem sačekala da čuje šta ja imam da joj kažem i da sačeka Ninu da joj ona prenese neke stvari, tako da iskreno mislim da kada bude čula neke stvari da će se pokajati.

Šta bi poručio ovog trenutka Nininoj mami? - Ne znam, iskreno, nemam šta ja tu sebe da pravdam, ja znam ko sam, šta sam, kakav sam bio prema njenoj ćerki i da sam joj ja jedini prijatelj unutra, koliko god da je bilo tih svađa, da nikada nisam dao na nju, uvek sam bio tu za nju, maksimalno sam je štitio, tako da ne želim da se pravdam. Trebalo je da joj prenesem poruku od Nine, ali desilo se šta se desilo, čak je to veće kada sam ispao rekla da nema potrebe da joj se javljam. Ja se nadam da ćemo na kraju kada i Nina izađe, sesti svi i porazgovarati.

Da li si pogledao sporne klipove kojima si pretio Nini? - Pa da, ima tih nekih klipova, kada sam ja njoj prebacivao za naprimer, Orozovića, to mi se pokazalo kao istina. Ona kada bude izašla ja ću to njoj pokazati, jer bukvalno za sve neke stvari sam bio u pravu, sve je istina. 

Da li si se čuo sa Vladimirom Tomovićem? - Da čuli smo se! Čim sam izašao Vlada me je okrenuo, on je moj prijatelj, rekao mi je da se nije razočarao u mene. - rekao je bivši zadrugar.

foto: Printscreen/Instagram

Kako komentarišeš ostale parove u Zadruzi? - Generalno, ja mislim da nijedan par unutra neće opstati. Na primer Marko i Luna, ja mislim da je njoj Marko oprostio, ali nije zaboravio i u svakoj nekoj narednoj svađi će to njega kopkati i prebacivaće joj. Ja svima želim da uspu, ali moje mišljenje je da nijedna veza neće opstati. - rekao je Mlađan.

Ko od učesnika misli da ima protekciju produkcije i ko se hvali time? - Mnogi spominju produkciju, lupetaju gluposti, ali to uglavnom pričaju ove klinke na primer Tara Simov, ali to je Tara, ona tako priča "Može mi se" i to.

Da li si se čuo sa Gastozom? - Pa iskreno, zvao me je Gastoz čim sam izašao, ali nismo pričali ništa što se tiče Lune i Marka, njega bre, to ne zanima, on dečko uživa na Tajlandu. Da! Luna jeste bila u kafiću, bilo je tu brdo ljudi koji mogu to da potvrde, sedela je tamo gde sada sede ovi ljudi, tako da svi koji su se oglašavali su govorili istinu.

foto: youtube printscreen

Koji su to "mrtvi uglovi" gde svi zadrugari beže? - Ja nikad nisam tražio te ćoškove, jer postoji milion kamera i gde mislimo da nema kamera, tu ima. Jedino gde se pokazalo da je taj neki ćošak je u garderoberu kada su pokazivali klip sa Majom i Janjušem za taj neki poljubac. A poznajući Janjuša do tog poljupca nije ni došlo, ja znam šta joj je rekao u garderoberu, ali nije na meni da kažem.

foto: Printscreen

kurir.rs/srbija danas

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...